Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
56.120 Ft
46.900 Ft
Kedvezmény: 9.220 Ft
Kedvezmény: 16%
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-10-30
Egységár: 46.900,00 Ft/szett
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (3)
Gyártó:

Az Emmi-dent Professional 2.0 ultrahangos fogkefe szett tartalma: 

Leírás és Paraméterek

Emmi-dent Professional 2.0 ultrahangos fogkefe

Emmi-dent Professional 2.0 ultrahangos fogkefeA fogtisztítás és szájhigiénia területén az Emmi-dent legmodernebb, innovatív ultrahangos technológiája.

A fogtisztítás és szájhigiénia területén az Emmi-dent legmodernebb, innovatív ultrahangos technológiája.

 • Az Emmi-dent Professional 2.0 ultrahangos fogkefe kíméletesen tisztítja a fogak felületét, a fogközöket, a fogínytasakokat és repedéseket.
 • Használatával megelőzhetjük a fogszuvasodást, a fogínygyulladást, illetve a meglévő gyulladások néhány napos használat után elmúlhatnak.
 • Szájhigiéniára gyakorolt hatása már az első használat után érezhető: frissebb lehelet, fehérebb fogak.

100% valódi ultrahang a tökéletes szájhigiéniáért és a ragyogóan fehér fogakért.
 

Fogorvosok és dentálhigiéniai szakemberek évi legalább egyszeri professzionális fogtisztítást javasolnak, amit fogorvosi rendelőkben végeznek el.

A már említett tisztítási eljárással szemben (makro-tisztítás – mechanikus mozgások, 20-30.000 rezgés percenként) az új mikro-tisztítás (max. 96.000.000 rezgés percenként) egy teljesen más  technológiára épít, amelynek – a korábbival szemben – hatalmas előnye, hogy a szájüregben olyan helyekre is elér, ahol nincs makro-tisztítási folyamat.

Az ultrahanghullámok behatolnak a fogak közti legkisebb résekbe, a fogszabályzóknál és az implantátumoknál is. Mechanikus nyomás nélkül hatékonyan és kitartóan tisztítja a fogakat, fogközöket, réseket és fogínytasakokat.

Az Emmi-dent Professional 2.0 ultrahangos fogkefe hatásmechanizmusa

Az Emmi-dent ultrahangos készülékei a szájhigiénia és a fogápolás legújabb és leghatékonyabb módszerét (mikor-fogtisztítás) alkalmazzák, melyet német mérnökök fejlesztettek ki a legújabb tudományos felismerések alapján.

Ezek az ultrahangos készülékek nem úgy működnek, mint a hagyományos manuális vagy elektromos fogkefék (makro-fogtisztítás) – melyeknek a fogak mechanikus dörzsölésével és a fogkrémben lévő dörzsanyagok segítségével kellene hatniuk - , hanem a modern ultrahang technológia tulajdonságait hasznosítják.

Az ultrahang-technikát már több évtizede alkalmazza nagy sikerrel az orvostudomány számos területen, például az agy-, szem-, magzati-, és gyomorvizsgálatoknál.

A fogak ápolásához és tisztításához kifejlesztett ultrahangos fogkeféket, használhatják idősek és fiatalok, akár szívritmus-szabályozó készülékkel bíró emberek is, mert senkire sem káros. Tudományosan igazolt, hogy az ultrahang 50 Wattig az emberi szervezetre teljesen ártalmatlan. Az Emmi-dent készülék mindössze 0,2 Watt teljesítményűek. Az ultrahang hullámok hatékonyságát és biztonságosságát fogorvosok és implantológusok is megvizsgálták. Hosszú évek tapasztalati értékei – koronák, hidak, implantátumok esetén – nem mutatták a legkisebb negatív hatást sem.

Az ultrahang-hullámokat a fogkefefej sörtéi az ultrahangos fogkrémbe vezetik, ahol mikrobuborékok milliói képződnek, melyek mikroméretük / formájuk által behatolnak a legkisebb fogak közötti résekbe, a fog legapróbb repedéseibe, a fogínyen lévő tasakokba is. Ezek a mikrobuborékok (pl. implantátumoknál, vagy fogszabályzók esetén is) minden mechanikus nyomás, dörzsölés vagy egyéb igénybevétel nélkül hatolnak be és alaposan tisztítanak a legparányibb helyeken is.

A mikrobuborékok gyors összezsugorodása következtében a szennyeződéseket – mint a lepedék, ételmaradékok, baktériumok, stb. – alaposan eltávolítják.

Ezzel egyidejűleg az ultrahang-hullámok pozitívan hatnak a fogínyre, a szájpadlásra és a nyelvre is.

A fogtisztítás és a szájhigiénia megelőző és terápiás hatása főként azon a tényen alapul, hogy az ultrahang a baktériumokat és a kórokozókat nem csak a fogakon és a fogínyen, hanem a fogínyben is megsemmisíti.

 

Az Emmi-dent Professional 2.0 ultrahangos fogkefe jellemzői

 • A 100% valódi ultrahang hatására a speciális ultrahangos fogkrémben keletkező mikrobuborékok, (melyek berobbannak, újraképződnek, újra berobbannak) gondoskodnak a fogak, a fogíny és a fogínytasakok alapos és hosszantartó tisztításáról.
 • Hatékonyan pusztítja el a baktériumokat a fogak között, a fogínyen és mélyen a fogínytasakokban.
 • Bizonyítottan, jelentősen csökkenti a gyulladásokat, a fogínygyulladást, a fogínyvérzést és a parodontózist.
 • Az ultrahang és az ultrahangos fogkrém mikrobuborékai rövid időn belül megszüntetik a fogak elszíneződését, így fogfehérítés, erős vegyszerek nélkül történik.
 • Az Emmi-dent fogkefe 12 órán keresztül friss leheletet biztosít.
 • Maximális tisztaság dörzsölés nélkül. Így elkerülhető a fogzománc sérülése és a fogíny irritációja.
 • Megoldás érzékeny vagy visszahúzódott fogíny esetében, amelyeknél a súrolás fájdalmat okoz, ezért javasolt fogínysorvadás esetén is alkalmazni. 
 • Az Emmi-dent Professional 2.0 ultrahangos fogkefe használata során sok szokásos fogprobléma megszűnik! Hatékonyabb, mint egy hagyományos elektromos fogkefe!
 • Ideális gyermekek számára is, akik nem szeretik a fogaik súrolását.
 • Szintén tökéletes az implantátumot, koronát, hidakat viselőknek.
 • A fogszabályzót viselők számára is előnyős, hiszen a kapcsok alatt megbújó baktériumokat is elpusztítja.

Elektromos fogkefét keres? Professional 2.0 - jopatikus.hu

Az ultrahangos fogkefe napi használata

A fogakat naponta kétszer kb. 3-6 percig ajánlott tisztítani.
 

 1. A fej sörtéit használat előtt rövid ideig nedvesítse meg folyóvíz alatt.
 2. Kizárólag ultrahangos fogkrémet használjon (csak ezzel működik a mikrobuborékok millióinak képződése) kb. 2 borsószemnyi fogkérmet tegyen a sörtékre.
 3. A fogkrémet az ultrahangos fej sörtéivel gyengéden, egyenletesen hordja fel a fogak külső és belső felületére.
 4. Azután a sörtéket – anélkül, hogy rányomná vagy mozgatná – gyengéden helyezze a fogak belső, külső és felső (rágó) felületére, és tartsa mindenhol kb. 5-10 másodpercig. A fej sörtéi 2-3 fogat fednek be egyszerre. 
  A készülék csak halk zümmögő hanggal működik, az ultrahangnak köszönhetően a sörték egyidejűleg fertőtlenítődnek is. 
  A tényleges tisztítási idő a fogak szennyeződésének mértékétől függ. 
 5. A fogtisztítás befejezése után – még bekapcsolt állapotban – a készüléket és a sörtéket röviden folyóvíz alá tartva öblítse le. Majd kapcsolja ki a készüléket és törölje szárazra. A sörtéket ne, mert az ultrahang automatikusan fertőtleníti.
 6. A mikro-fogtisztítás befejeztével a készüléket (kikapcsolt állapotban), akár az ultrahangos fejjel együtt is visszahelyezheti a töltőre. 24 órás töltés után – pl. egy utazás alatt – kb. 10 napig tudja használni a készüléket utántöltés nélkül.
 7. Napi kétszeri használat esetén, 3 hónap után ajánlatos az elhasznált fejet újra cserélni.

​Az Emmi-dent Professional 2.0 ultrahangos fogkefe szett tartalma: 

 

Emmi-dent Professional 2.0 - jopatikus.hu

A fogközök tisztításához - ahogyan eddig is - javasoljuk segédeszközök, mint fogselyem, fogköztisztító kefe és szájvíz használatát is.

Garancia

A készülékre (a vásárlást igazoló számlával) 24 hónapos gyártói garancia érvényesíthető. A készülékben található akkumulátorra pedig, a vásárlás dátumától számított, 6 hónapos a garancia érvényesíthető.

Youtube videók

Vélemények

5.00
3 értékelés
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 08. 27.
Nagyon gyors volt a kiszolgálás. A csomagolás rendben, a fogkefe jól néz ki. De nagyon szokatlan. Kell majd egy kis idő, mire megszokjuk, hogy a fej nem forog.
| 5 / 5 csillag!
2019. 11. 03.
Ami tetszik a csomagban, az maga a készülék. Jól tisztít, simább lesz a fogaim felülete tőle, mint eddig bármelyik elektromos fogkefétől. Viszont az utazótáska nem táska méretű és nem is kemény, hanem puha, szóval inkább egy neszesszer.
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 05.
Fogorvosi javaslatra vásároltam meg a német készüléket, a fogaim tisztítására és a fogkő megelőzésre sokkal hatékonyabb, mint a korábbi elektromos fogkefém. Az ultrahang pedig regenerálja a fogínyt is. Az igaz, hogy speciális fogkrémmel használható, de ezzel a fogkrémmel használva a keletkező buborékok fertőtlenítenek, még a szűk fogközökben is. Kiváló termék!

Keresés