Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Az emmi-dent ultrahangos fogkefék, csak megjelenésükben hasonlítanak egy hagyományos elektromos fogkefére. Működési szempontból a súrolásmentes és kímélő fogtisztítási trendet képviselik. Egy ultrahangos fogkefe használatával Ön a hatékony megelőzés és kímélő fogfehérítés mellett dönt! Működésük során ezek a termékek teljesen dörzsölés mentesen távolítják el a káros baktériumokat még a nehezen hozzáférhető területekről is. 

Az emmi-dent fogkefék, a fogkefefejbe integrált, ultrahang-mikrochip segítségével generálnak ultrahangot. Ez egy világszerte egyedülálló találmány. A mikrochip 96 millió ultrahang-impulzust (rezgést) gerjeszt percenként és ezeket a sörtéken keresztül továbbítja a speciális fogkrémbe, ahol aztán mikrobuborékok milliói képződnek. 

Ultrahangos fogkeféink 3 típusa érhető el jelenleg, különböző színekben és csomag összeállításokban. Metallic fogkeféink kékben, Platinum fogkeféink kék és carbon színekben, Professional 2.0 fogkeféink pedig fehér-kék színösszeállításban rendelhetők. A típusok közötti különbségekről ide kattintva olvashat bővebben. Ha pedig az ultrahangos és szónikus fogkefék, illetve a hagyományos elektromos fogkefék összehasonlításáról olvasna, azt itt teheti meg.

*Az oldalainkon megjelenített termékfotók és videók kizárólag illusztrációs célt szolgálnak. A különféle eszközökön történő, eltérő megjelenítésekért felelősséget nem vállalunk. A műszaki változtatás jogát a gyártó fenntartja!

Rendezés:

Az Emmi-dent Metallic fogkefe szett tartalma

Raktáron
50.290 Ft 44.490 Ft
5 / 5 csillag!
(2)

Emmi-dent Platinum ultrahangos fogkefe szett tartalma:

Raktáron
69.900 Ft 59.900 Ft
5 / 5 csillag!
(2)

Gyengéd fogtisztítás kedvencének 100% valódi ultrahanggal - rezgés és hang nélkül, dörzsölés mentesen.

Az emmi®-pet ultrahangos kutyafogkefék 2019-ben elnyerték a Global Health & Pharma által alapított Technology Award díjat! 

Kiszerelés: 1 szett

Raktáron
76.900 Ft 66.900 Ft
5 / 5 csillag!
(5)

Emmi-dent Platinum ultrahangos carbon fogkefe szett tartalma:

Raktáron
76.900 Ft 72.900 Ft
5 / 5 csillag!
(3)

Keresés