Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az Emmi-dent ultrahangos fogkefék, csak megjelenésükben hasonlítanak egy hagyományos elketromos fogkefére. Működési szempontból a súrolásmentes és kímélő fogtisztítási trendet képviselik. Egy ultrahangos fogkefe használatával Ön a hatékony megelőzés és kímélő fogfehérítés mellett dönt! Működésük során ezek a termékek teljesen dörzsölés mentesen távolítják el a káros baktériumokat még a nehezen hozzáférhető területekről is. 

Az Emmi-dent fogkefék, a fogkefefejbe integrált, ultrahang-mikrochip segítségével generálnak ultrahangot. Ez egy világszerte egyedülálló találmány. A mikrochip 96 millió ultrahang-impulzust (rezgést) gerjeszt percenként és ezeket a sörtéken keresztül továbbítja a speciális fogkrémbe, ahol aztán mikrobuborékok milliói képződnek. 

Ultrahangos fogkeféink 3 típusa érhető el jelenleg, különböző színekben és csomag összeállításokban. Metallic fogkeféink kék és rolls royce red (piros) színekben, Platinum fogkeféink kék és carbon színekben, Professional 2.0 fogkeféink pedig fehér-kék összeállításban rendelhetők. A típusok közötti különbségekről ide kattintva olvashat bővebben. Ha pedig az ultrahangos és szónikus fogkefék, illetve a hagyományos elektromos fogkefék összehasonlításáról olvasna, azt itt teheti meg.

Keresés