Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
emmi dent ultrahangos fogkefe,elektromos fogkefe,emmi dent,emmi-dent,ultrahangos fogkefe,ultraszonikus fogkefe,szónikus fogkefe,ultrahangos fogkefe ár,emmi dent fogkefe,platinum
Ár:
78.900 Ft
Menny.:szett
Egységár: 78.900,00 Ft/szett
Szállítási díj: 1.600 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó:

emmi®-dent Platinum ultrahangos fogkefe szett tartalma:

Leírás és Paraméterek

emmi®-dent Platinum ultrahangos fogkefe - kék alapkészlet

Emmi-dent Platinum ultrahangos fogkefe szett - jopatikus.huFolytatódik az emmi®-dent termékek sikertörténete. Az emmi®-dent Professional 2011-es, az emmi®-dent Metallic 2014-es piacra kerülése után, 2016-ban került piaci bevezetésre az emmi®-dent Platinum.

emmi®-dent Platinum – A Prémium modell a 100% valódi ultrahanggal történő fogtisztításhoz.


Az emmi®-dent 100%  ultrahangos fogkefék, a súrolásmentes és egyben kímélő, védő fogtisztítási trendet képviselik. Ez hatékony megelőzést és kímélő fogfehérítést jelent, teljesen dörzsölés mentesen. Így távolíthatja el a káros baktériumokat még a nehezen hozzáférhető területekről is. 

Az emmi®-dent fogkefék a kefébe integrált ultrahang-mikrochip segítségével generálnak ultrahangot. Világszerte egyedülálló találmány. Ez a chip 96 millió ultrahang-impulzust (rezgést) gerjeszt percenként és ezeket a sörtéken keresztül továbbítja. A speciálisan kifejlesztett mikrobuborékos-fogkrémmel együtt fejti ki hatását a fogakra és mélyen a fogínyben.
Az emmi®-dent végső soron ultrahangos fogtisztítás otthonában. Ez a kedvelt és ugyanakkor forradalmi módszer messze túlmutat a hagyományos elektromos és szonikus fogkeféken és fogainak egyedülálló tisztítását teszi lehetővé. 

Lágyan, dörzsölés mentesen tisztít.

Már egyetlenegy kezelés után érezhető az ultrahang hatása. A különlegesen sima fogfelületen több órán keresztül nem tudnak a baktériumok megtapadni.
Kiváló fogápolás és optimális védelem a fogak, az íny, a szájpadlás, az implantátumok, a koronák, a hidak és fogszabályzók számára!


Az emmi®-dent ultrahangos fogkefék általános jellemzői
 

 •     Eltávolítják a lepedéket és a plakkot
 •     Hatékonyak a fogínygyulladás és vérzés, a parodontózis (fogágybetegség) és a herpesz kezelésében
 •     Lágyan, dörzsölésmentesen tisztítanak
 •     A fogínyben 12mm mélységig elpusztítják a baktériumokat
 •     Növelik a fogíny vérellátását, elősegítve ezzel a gyógyulási folyamatokat
 •     Ideálisak érzékeny fogíny, implantátumok és fogszabályozók esetén
 •     Tartósan hatásosak a szájszag ellenFogkefe evolucioAz emmi®-dent Platinum ultrahangos fogkefe plusz tulajdonságai az emmi®-dent Metallic típushoz képest:

A világszabadalommal védett fogkefe-fejben elhelyezett piezo-chip fejleszti az ultrahangot és percenként akár 96 millió levegőrezgéssel vezeti azt közvetlenül az ultrahangos fogkrémbe. Mikrobuborékok keletkeznek és tisztítják meg alaposan dörzsölés nélkül fogait és védik fogínyét. Az eredmény - érezhetően sima fogak. A baktériumok elpusztulnak és a szájüreg a fogtisztítás után hosszú ideig tartósan friss marad.

 • Még jobb és kellemesebb fogtisztítás a Prémium technológiával. Legújabb fejlesztés - a felhasználók speciális igényeihez alakítva a még jobb tisztítási eredményekért.
 • Teljesen digitális SMD technológia a hosszabb élettartamért. 
 • Új fejlesztésű négy tüskével csatlakozó fogkefe-fejek - Az emmi®-dent Platinum cserélhető fejek talpába 4 érintkező került beépítésre az emmi®-dent Platinum nyélhez történő csatlakozáshoz. Ez az újítás megakadályozza, hogy felhelyezéskor ferdén álljon a fej; a fej felhelyezése és eltávolítása is könnyebbé válik.
 • A fogtisztítás idejének optimális ellenőrzése intelligens akusztikus és rezgő időzítővel -  a 6-másodpercenkénti hangjelzésnek köszönhetően
 • Az akkumulátor töltöttségének biztos figyelemmel kísérése 3-színű LED-technológiával
 • Akku-Save-System - időzítő a 6 perc utáni automatikus kikapcsoláshoz
 • Új fejlesztésű lítium-akkumulátor a még hosszabb használhatóságért. Napi 2 x 3 perc használat mellett az akkumulátor 15 napot bír.
 • Alumínium-ház a jobb megjelenésért és stabilitásért.


Figyeljen rá:  Az emmi®-dent Platinum készülékhez egyedül passzoló fejek az emmi®-dent M2 Platinum, emmi®-dent M4 Platinum és az emmi®-dent S2 Platinum

Az Emmi-dent az eredeti német fejlesztésű és gyártású ultrahangos fogkefe, mely a méréseken is bizonyítja egyedülálló hatékonyságát.
 

Az emmi®-dent Platinum ultrahangos fogkefe szett tartalma:
 

A fogközök tisztításához - ahogyan eddig is - javasoljuk segédeszközök, mint fogselyem, fogköztisztító kefe és szájvíz használatát is.

MIÉRT VÁLASSZUK AZ EMMI-DENT PLATINUM  ULTRAHANGOS  FOGKEFÉT?

 
Csúcstechnika a fogápolásban:

Hatékony szájhigiénia – ultrahangos fogkefével – dörzsölés nélkül !

Az Emmi-dent Platinum az egyetlen világszabadalommal rendelkező szájhigiéniás - a fogak tökéletes tisztaságát biztosító - rendszer, ami valódi ultrahanggal működik, klinikailag tesztelt, melynek hatékonyságát több, mint 100.000 elégedett felhasználó bizonyítja.


 

Az Emmi-dent Platinum  rendszeres használatának előnyei
 

1.    Az Emmi-dent Platinum tartós hatással és kíméletesen tisztítja a fogak felületét, a fogínytasakokat és repedéseket.

2.    Az Emmi-dent Platinum megelőző hatású – az ultrahang antibakteriális hatású, eltávolítja a lepedéket, segít megelőzni a fogkő kialakulását, így nem alakulhat ki gyulladás.

3.    Az Emmi-dent Platinum gyógyászati hatású is – azaz a már meglévő gyulladások, mint pl. a parodontózis, afta néhány napos használat után elmúlhatnak, mivel a gyulladást okozó baktériumokat eltávolítja.Az Emmi-dent Platinum szájhigiéniára gyakorolt hatása már az első használat után érezhető. Fogai olyanok lesznek, mintha éppen professzionális fogtisztításon járt volna!

 Az Emmi-dent Platinum, a fogkefébe integrált ultrahang-mikrochip segítségével generál ultrahangot. Világszerte egyedülálló találmány. 
Ez a chip 96 millió ultrahang-impulzust (rezgést) gerjeszt percenként és ezeket a sörtéken keresztül továbbítja. A speciálisan kifejlesztett nanobuborékos-fogkrémmel együtt fejti ki hatását a fogakra és mélyen a fogínyben. A parányi buborékok apró méretük miatt eljutnak a legkisebb résekbe is. Ott „robbannak”, ezáltal eltávolítják a szennyeződéseket, mint az ételmaradék, lepedék, baktériumok, stb. Az ultrahangos rezgés szállítja aztán a szennyeződéseket kifelé.

A veszélytelen „lágy-ultrahang” energiája ugyan csak 0,2 W, de a magas rezgésszámmal mégis elegendő ahhoz, hogy a baktériumokat elpusztítsa, anélkül, hogy kikezdené a protézis anyagát. Az ultrahangos fogtisztítás nem károsítja a koronákat és a hidakat.

Az Emmi-dent Platinum fogkefe segít a fogínyvérzés, az ínygyulladás és  egyéb fogágybetegségek esetén is. Ha fogait rendszeresen Emmi-dent Platinumal tisztítja, a baktériumok száma állandóan csökken. Az ultrahangos fogtisztítás a csírákat és baktériumokat nemcsak a fogszövetben pusztítja el akár 12 mm mélységben és azon kívül is, hanem a nyelvről is.
A gyulladások elmúlnak vagy drasztikusan csökkennek.

Az Emmi-dent Platinum fogkefe azokat a helyeket is tisztítja, ahová nem érnek el a sörték, mélyen a fogínytasakokban, aktiválja az ínyben a vérkeringést, így segíti elő a gyógyulási folyamatot.
Az Emmi-dent Platinum elpusztítja a lepedéket és  segít megelőzni a fogkő kialakulását.
Az Emmi-dent Platinum azokat a helyeket is tisztítja, melyeket a hagyományos fogkefe csak nehezen érne el.TOVÁBB TARTÓ FRISS LEHELET!

A baktériumok eltávolításával lehelete akár 12 órán keresztül is friss és kellemes marad.
A legtöbb esetben a rossz lehelet több tényező összejátszása miatt alakul ki: 
• baktériumok a nyelv felületén
• gingvitis (fogínygyulladás)
• parodontózis (fogágybetegség)

A rossz lehelet (szájszag) oka általában a fehérjék bakteriális lebomlás a szájban és a torokban. Az ételmaradékokból vagy szövetek halott sejtjeiből származó proteinek lebomlása vezet bizonyos szagos melléktermékek, pl. kéntartalmú sav (más szóval rothadt tojás) felszabadulásához. Az ultrahang elpusztítja az érintett baktériumokat, így letiltja azokat a biokémiai reakciókat, melyek a rossz lehelet okozzák.FOGFEHÉRÍTÉS

Rendszeresen iszik kávét vagy dohányzik? Teát vagy bort iszik? Akkor biztosan ismeri a fogak elszíneződésének problémáját. Az Emmi-dent Platinum ultrahangos fogkefe lehetővé teszi, hogy eltávolítsa a fogain levő elszíneződéseket.

Az apró színes részecskék (pl. kávé, tea, nikotin vagy bor) okozta elszíneződések nem távolíthatóak el egyszerű fogmosással és hagyományos fogkrémmel. Itt csak a mi „nano-buborékaink” kínálnak hihetetlen lehetőségeket, melyek ezerszer kisebbek, mint a hagyományos fogkrém buborékjai. Ezek a nano-buborékok annyira kicsik, hogy képesek a fogzománc apró repedéseiből is eltávolítani a legkisebb részecskéket is. Fogai már néhány nap elteltével fehérebbek lesznek.

Az Emmi-dent Platinum fogkefe a milliszekundumonként keletkező és kitörő milliónyi nano-buborékkal működik. Ez a folyamat távolítja el a fogzománc mikroszkópikus repedéseiből is a legkisebb részecskéket. Visszatér eredeti természetes fogszíne és meg is marad, amíg az Emmi-dent Platinum-et és nano-buborékos fogkrémünket alkalmazza.
A vegyszeres fogfehérítés gyakran gyengíti a fogzománcot, míg az Emmi-dent Platinum vegyszerek nélkül adja vissza a fogak természetes fehérségét. Kíméletes és védi a fogzománcot.FOG- ÉS SZÁJHIGIÉNÉ FOGSZABÁLYOZÓVAL ÉLŐKNEK

Számos fogszabályozóval élő ember küszködik azzal, hogy a hagyományos fogkefe segítségével nem fér hozzá a sok réshez és nehezen elérhető területhez. Ennek eredménye a fogszuvasodás, fogkő és a fogínysorvadás. A speciálisan szabadalmaztatott Emmi-dent Platinum ultrahangos technológia és a speciálisan fogszabályozóval élők részére kifejlesztett kefe-fejegység a nehezen hozzáférhető területeken is megsemmisíti a baktériumokat és kórokozókat – akár 12 mm mélységig , és ezzel rendkívül jó tisztítási eredményt tesz lehetővé.EGYSZERŰ TISZTÍTÁS GYERMEKEKNÉL

A fogtisztítás a gyermekek számára nem feltétlenül a legkellemesebb élmény. Sokszor megerőltető megtanulni a helyes mozdulatokat, ami nem igazán szórakoztató számukra. Az Emmi-dent Platinum ultrahangos fogkefével fölöslegessé válik minden dörzsölés és súrolás. A mikroszkópikus buborékok milliárdjai elpusztítják a káros lerakódásokat, a lepedéket és a fogkövet.

Az antibakteriális és gyógyászati hatás megelőzi a fogszuvasodást és így nem kell többé félni a fogorvosi vizsgálattól! Ezzel a fogtisztítás nem csak játszi könnyedséggé válik, de egyúttal biztosított az egészséges száj- és foghigiéné.FOGVESZTÉS ESÉLYÉNEK CSÖKKENTÉSE!

A gingvitis csak egy gyulladás a fogínyben, a parodontózis (fogágybetegség) egy későbbi stádium, amely aztán az íny, az állcsont és a gyökerek károsodásához vezethet. Ha a fogakat nem tisztítjuk elég alaposan, megnő a lepedék és fogkő lerakódásának veszélye. A fogíny szélein lerakódó lepedék gyakran okoz ínygyulladást. Ennek jele a fogmosáskor fellépő ínyvérzés . Ez a gingvitis első fázisa.

A fogínytasakokban megsokszorozódik a baktériumok száma és néhány nap után kialakul a gyulladás. A fogínytasakok szinte ideális környezetet biztosítanak a baktériumok és lepedék ijesztően gyors növekedéséhez. A helyzet egyre rosszabb és rosszabb lesz, ha nem teszünk semmit a baktériumok ellen.

Ha nem teszünk semmit a gyulladás első fázisában (gingvitis), a helyzet még rosszabb lesz és kialakul a második fázis, a parodontózis. A fogínytasakok lefelé növekednek, egy bizonyos mélység elérése után a baktériumok közvetlenül támadják a fogágyat és a környező gyökerek rendszerét. Az eredmény: a fogak meglazulhatnak és kieshetnek. Felnőtteknél még mindig a parodontózis a leggyakoribb oka a fogak elvesztésének.

Az Emmi-dent Platinum új eszköz ez ellen a széles körben elterjedt egészségügyi probléma ellen.


 

FŐBB JELLEMZŐK:

•    Eltávolítja a foglepedéket
•    Megszünteti a kellemetlen szájszagot
•    Véd a fogágybetegségtől (parodontitis)
•    Gondoskodik a ragyogó fehér fogakról és az egészséges fogínyről
•    Elpusztítja a csírákat és baktériumokat
•    Dörzsölés és nyomás nélkül tisztít

Az Emmi-dent Platinum végső soron ultrahangos fogtisztítás az otthonunkban!

 

Az ultrahangos fogkefe napi használata

A fogakat naponta kétszer kb. 3-6 percig ajánlott tisztítani.
 

 1. A fej sörtéit használat előtt rövid ideig nedvesítse meg folyóvíz alatt.
   
 2. Kizárólag ultrahangos fogkrémet használjon (csak ezzel működik a mikrobuborékok millióinak képződése) kb. 2 borsószemnyi fogkrémet tegyen a sörtékre.
   
 3. A fogkrémet az ultrahangos fej sörtéivel gyengéden, egyenletesen hordja fel a fogak külső és belső felületére.
   
 4. Azután a sörtéket – anélkül, hogy rányomná vagy mozgatná – gyengéden helyezze a fogak belső, külső és felső (rágó) felületére, és tartsa mindenhol kb. 5-10 másodpercig. A fej sörtéi 2-3 fogat fednek be egyszerre. 
  A készülék csak halk zümmögő hanggal működik, az ultrahangnak köszönhetően a sörték egyidejűleg fertőtlenítődnek is. 
  A tényleges tisztítási idő a fogak szennyeződésének mértékétől függ. 
   
 5. A fogtisztítás befejezése után – még bekapcsolt állapotban – a készüléket és a sörtéket röviden folyóvíz alá tartva öblítse le. Majd kapcsolja ki a készüléket és törölje szárazra. A sörtéket ne, mert az ultrahang automatikusan fertőtleníti.
   
 6. A mikro-fogtisztítás befejeztével a készüléket (kikapcsolt állapotban), akár az ultrahangos fejjel együtt is visszahelyezheti a töltőre. 24 órás töltés után – pl. egy utazás alatt – kb. 15 napig tudja használni a készüléket utántöltés nélkül.
   
 7. Napi kétszeri használat esetén, 3 hónap után ajánlatos az elhasznált fejet újra cserélni.

Garancia

A készülékre (a vásárlást igazoló számlával) 24 hónapos gyártói garancia érvényesíthető. A készülékben található akkumulátorra pedig, a vásárlás dátumától számított, 6 hónapos a garancia érvényesíthető.

Youtube videók

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 07. 01.
Eredetileg a bordóval szemezgettünk, de mire rászántuk magunkat, arról sajnos lekéstünk. Kérdésünkre azt a választ kaptuk, hogy egyelőre nem is lesz elérhető, így maradt a kék és a szürke, és egy kéket kértünk. A kicsit fiús színét leszámítva nagyon tetszik a készülék. Már az első használat után simábbnak éreztem a fogaim felszínét. Pár nap után pedig csillog-villog a fogunk :D A "gyerekeknek és hölgyeknek" fej inkább a gyereknek jó, nekem maradt az ami az alapcsomagban volt.
| 5 / 5 csillag!
2018. 05. 04.
Teljes magabiztossággal állítottam, hogy ez a technológia is csak egy túlajnározott, agyonfényezett valami, és lehet, hogy valóban tisztít, de annyival nem tudhat többet, mint a többi elektromos fogkefe. Aztán jó 1,5 éve rászántam magam, és vásároltam egy készüléket. Működik! De annyira jól, hogy ma már én is ódákat zengek róla mindenkinek. Az egy dolog, hogy jól tisztít, meg kíméletes, meg izé-mizé. De a régóta rendszeresen visszatérő ínygyulladásomat is rendbe tette. Gyorsan, és tartósan. Azt mondjuk nem tudom, hogy másféle fogkrémmel is elérnénk-e ugyanezt a hatást, de én már nem kísérletezem ilyesmivel. A különbség egyértelműen látható és érezhető.

Hogyan működik?

Minden emmi®-dent ultrahangos fogkefe Németországban készül. Az immár 20 éves emmi®-dent egy egészen egyedi technológiát alkalmaz. A fogkefefejben generálódó ultrahang hatására az emmi®-dent fogkrémben mikrobuborékok keletkeznek, melyek eltávolítják a fogak felületén lerakódó plakkot és a baktériumokat. Az ultrahang ott is tisztít, ahol a hagyományos fogkefe nem képes, így a fogínytasakokban és a fogínyben mélyen megbúvó baktériumokat is elpusztítja. A kezelések hatására megszűnnek a gyulladások és a kellemetlen szájszag is, illetve nem képződik fogkő. Fogai egészségesebbek és fehérebbek lesznek.

Így működik egy ultrahangos fogkefe - részletek

Az emmi®-dent készülékek a legmodernebb és leghatékonyabb ultrahangos módszereket biztosítják a tökéletes fog- és szájhigiéniához. Minden prémium minőségű emmi®-dent ultrahangos fogkefe és fogkrém a legújabb tudományos felfedezéseken alapszik.

Hogyan működött korábban a fogmosás?

A hagyományos fogkefe mechanikus úton (legyen az kézi fogkefe vagy elektromos fogkefe) dörzsöléssel távolította el a szennyeződéseket. Azaz a hagyományos fogkrémekben található csiszoló szemcsékkel dolgozott. A dörzsöléses fogmosás során a fogzománc és a fogíny is megsérülhet, valamint a fogközökben lévő fogfelszín megfelelő tisztítása is elmarad. A fogmosás dörzsölésen alapuló eljárása során az apró repedésekben a baktériumok könnyen elszaporodhatnak és fogszuvasodás alakulhat ki.

Az ultrahangos fogkefe hatásmechanizmusa más

 • A fogkefefejben található piezo-chip ultrahangot generál.
 • Az ultrahang a nedves és kemény sörték által eljut a fogkrémhez, fogakhoz, ínyhez.
 • A fogkrémben az ultrahang hatására mikrobuborékok milliói képződnek és pukkannak ki a másodperc tört része alatt.

Hogyan tisztít az ultrahang?

 • Az ultrahang 96 milliós percenkénti frekvenciája egy speciális - emberi fül számára nem hallható - frekvencia tartomány.
 • Ebben a frekvencia tartományban az emberi szervezet sejtjeivel semmi sem történik, nem károsodnak. A baktériumok azonban az ultrahang hatására megsemmisülnek.
 • A fogkrémből kialakuló mikrobuborékok a teljes fogfelszínt - beleértve a fogközöket, repedéseket, fogínytasakokat - megtisztítják a szennyeződésektől (plakk, kávé, vörösbor, stb... foltoktól).

Ultrahangos fogkefe használata után...

 • A káros baktériumok száma drasztikusan lecsökken, így a fogszuvasodás és a rossz lehelet a múlté.
 • A fogfelszín visszanyeri természetes színét, csökken a fogkőképződés.
 • A fogíny visszanyeri egészségét. Az afták gyógyulási ideje lecsökken, kialakulásuk valószínűsége szinte nullára csökken.
 • Védett a fogzománc, hiszen a tisztítás dörzsöléstől mentesen jön létre, a fogkrém sem tartalmaz dörzsanyagot.

Keresés