Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
91.900 Ft
Menny.:szett
Egységár: 91.900,00 Ft/szett
Szállítási díj: 1.600 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (3)
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó:

Emmi-dent Platinum ultrahangos carbon fogkefe szett tartalma:

Leírás és Paraméterek

Fogkefe evolucioEmmi®-dent Platinum ultrahangos fogkefe carbon szett
 

Folytatódik az emmi®-dent termékek sikertörténete.
Az emmi®-dent Professional 2011-es, az emmi®-dent Metallic 2014-es piacra kerülése után, 2016-ban került piaci bevezetésre az emmi®-dent Platinum.

emmi®-dent Platinum – A Prémium modell a 100% valódi ultrahanggal történő fogtisztításhoz.


Az emmi®-dent 100%  ultrahangos fogkefék, a súrolásmentes és egyben kímélő, védő fogtisztítási trendet képviselik. Ez hatékony megelőzést és kímélő fogfehérítést jelent, teljesen dörzsölés mentesen. Így távolíthatja el a káros baktériumokat még a nehezen hozzáférhető területekről is. 

Az emmi®-dent fogkefék a kefébe integrált ultrahang-mikrochip segítségével generálnak ultrahangot. Világszerte egyedülálló találmány. Ez a chip 96 millió ultrahang-impulzust (rezgést) gerjeszt percenként és ezeket a sörtéken keresztül továbbítja. A speciálisan kifejlesztett mikrobuborékos-fogkrémmel együtt fejti ki hatását a fogakra és mélyen a fogínyben.
Az emmi®-dent végső soron ultrahangos fogtisztítás otthonában. Ez a kedvelt és ugyanakkor forradalmi módszer messze túlmutat a hagyományos elektromos és szonikus fogkeféken és fogainak egyedülálló tisztítását teszi lehetővé. 

Lágyan, dörzsölésmentesen tisztít.

Már egyetlenegy kezelés után érezhető az ultrahang hatása. A különlegesen sima fogfelületen több órán keresztül nem tudnak a baktériumok megtapadni.
Kiváló fogápolás és optimális védelem a fogak, az íny, a szájpadlás, az implantátumok, a koronák, a hidak és fogszabályzók számára!


 

Az emmi®-dent ultrahangos fogkefék általános jellemzői
 

 •     Eltávolítják a lepedéket és a plakkot
 •     Hatékonyak a fogínygyulladás és vérzés, a parodontózis (fogágybetegség) és a herpesz kezelésében
 •     Lágyan, dörzsölésmentesen tisztítanak
 •     A fogínyben 12mm mélységig elpusztítják a baktériumokat
 •     Növelik a fogíny vérellátását, elősegítve ezzel a gyógyulási folyamatokat
 •     Ideálisak érzékeny fogíny, implantátumok és fogszabályozók esetén
 •     Tartósan hatásosak a szájszag ellen


 

Az emmi®-dent Carbon szett külső megjelenéséről...
 

Az Emmi-dent ultrahangos fogkefe carbon színbenAz emmi®-dent Platinum ultrahangos fogkefe plusz tulajdonságai az emmi®-dent Metallic típushoz képest:
 

A világszabadalommal védett fogkefe-fejben elhelyezett piezo-chip fejleszti az ultrahangot és percenként akár 96 millió levegőrezgéssel vezeti azt közvetlenül az ultrahangos fogkrémbe. Mikrobuborékok keletkeznek és tisztítják meg alaposan dörzsölés nélkül fogait és védik fogínyét. Az eredmény - érezhetően sima fogak. A baktériumok elpusztulnak és a szájüreg a fogtisztítás után hosszú ideig tartósan friss marad.

 • Még jobb és kellemesebb fogtisztítás a Prémium technológiával. Legújabb fejlesztés - a felhasználók speciális igényeihez alakítva a még jobb tisztítási eredményekért.
 • Teljesen digitális SMD technológia a hosszabb élettartamért. 
 • Új fejlesztésű négy tüskével csatlakozó fogkefe-fejek - Az emmi®-dent Platinum cserélhető fejek talpába 4 érintkező került beépítésre az emmi®-dent Platinum nyélhez történő csatlakozáshoz. Ez az újítás megakadályozza, hogy felhelyezéskor ferdén álljon a fej; a fej felhelyezése és eltávolítása is könnyebbé válik.
 • A fogtisztítás idejének optimális ellenőrzése intelligens akusztikus és rezgő időzítővel -  a 6-másodpercenkénti hangjelzésnek köszönhetően
 • Az akkumulátor töltöttségének biztos figyelemmel kísérése 3-színű LED-technológiával
 • Akku-Save-System - időzítő a 6 perc utáni automatikus kikapcsoláshoz
 • Új fejlesztésű lítium-akkumulátor a még hosszabb használhatóságért. Napi 2 x 3 perc használat mellett az akkumulátor 15 napot bír.
 • Alumínium-ház a jobb megjelenésért és stabilitásért.


Figyeljen rá:  Az emmi®-dent Platinum készülékhez egyedül passzoló fejek az emmi®-dent M2 Platinum, emmi®-dent M4 Platinum és az emmi®-dent S2 Platinum

Az emmi®-dent az eredeti német fejlesztésű és gyártású ultrahangos fogkefe, mely a méréseken is bizonyítja egyedülálló hatékonyságát.


Az emmi®-dent Platinum ultrahangos carbon fogkefe szett tartalma:
 

A fogközök tisztításához - ahogyan eddig is - javasoljuk segédeszközök, mint fogselyem, fogköztisztító kefe és szájvíz használatát is.

MIÉRT VÁLASSZUK AZ EMMI-DENT PLATINUM  ULTRAHANGOS  FOGKEFÉT?

 
Csúcstechnika a fogápolásban:

Hatékony szájhigiénia – ultrahangos fogkefével – dörzsölés nélkül !

Az Emmi-dent Platinum az egyetlen világszabadalommal rendelkező szájhigiéniás - a fogak tökéletes tisztaságát biztosító - rendszer, ami valódi ultrahanggal működik, klinikailag tesztelt, melynek hatékonyságát több, mint 100.000 elégedett felhasználó bizonyítja.


 

Az Emmi-dent Platinum  rendszeres használatának előnyei

1.    Az Emmi-dent Platinum tartós hatással és kíméletesen tisztítja a fogak felületét, a fogínytasakokat és repedéseket.

2.    Az Emmi-dent Platinum megelőző hatású – az ultrahang antibakteriális hatású, eltávolítja a lepedéket,  segít megelőzni a fogkő kialakulását, így nem alakulhat ki gyulladás.

3.    Az Emmi-dent Platinum gyógyászati hatású is – azaz a már meglévő gyulladások, mint pl. a parodontózis, afta néhány napos használat után elmúlhatnak, mivel a gyulladást okozó baktériumokat eltávolítja.Az Emmi-dent Platinum szájhigiéniára gyakorolt hatása már az első használat után érezhető. Fogai olyanok lesznek, mintha éppen professzionális fogtisztításon járt volna!

 Az Emmi-dent Platinum, a fogkefébe integrált ultrahang-mikrochip segítségével generál ultrahangot. Világszerte egyedülálló találmány. 
Ez a chip 96 millió ultrahang-impulzust (rezgést) gerjeszt percenként és ezeket a sörtéken keresztül továbbítja. A speciálisan kifejlesztett nanobuborékos-fogkrémmel együtt fejti ki hatását a fogakra és mélyen a fogínyben. A parányi buborékok apró méretük miatt eljutnak a legkisebb résekbe is. Ott „robbannak”, ezáltal eltávolítják a szennyeződéseket, mint az ételmaradék, lepedék, baktériumok, stb. Az ultrahangos rezgés szállítja aztán a szennyeződéseket kifelé.

A veszélytelen „lágy-ultrahang” energiája ugyan csak 0,2 W, de a magas rezgésszámmal mégis elegendő ahhoz, hogy a baktériumokat elpusztítsa, anélkül, hogy kikezdené a protézis anyagát. Az ultrahangos fogtisztítás nem károsítja a koronákat és a hidakat.

Az Emmi-dent Platinum fogkefe segít a fogínyvérzés, az ínygyulladás és  egyéb fogágybetegségek esetén is. Ha fogait rendszeresen Emmi-dent Platinumal tisztítja, a baktériumok száma állandóan csökken. Az ultrahangos fogtisztítás a csírákat és baktériumokat nemcsak a fogszövetben pusztítja el akár 12 mm mélységben és azon kívül is, hanem a nyelvről is.
A gyulladások elmúlnak vagy drasztikusan csökkennek.

Az Emmi-dent Platinum fogkefe azokat a helyeket is tisztítja, ahová nem érnek el a sörték, mélyen a fogínytasakokban, aktiválja az ínyben a vérkeringést, így segíti elő a gyógyulási folyamatot.
Az Emmi-dent Platinum elpusztítja a lepedéket és segít megelőzni a fogkő kialakulását.
Az Emmi-dent Platinum azokat a helyeket is tisztítja, melyeket a hagyományos fogkefe csak nehezen érne el.TOVÁBB TARTÓ FRISS LEHELET!

A baktériumok eltávolításával lehelete akár 12 órán keresztül is friss és kellemes marad.
A legtöbb esetben a rossz lehelet több tényező összejátszása miatt alakul ki: 
• baktériumok a nyelv felületén
• gingvitis (fogínygyulladás)
• parodontózis (fogágybetegség)

A rossz lehelet (szájszag) oka általában a fehérjék bakteriális lebomlás a szájban és a torokban. Az ételmaradékokból vagy szövetek halott sejtjeiből származó proteinek lebomlása vezet bizonyos szagos melléktermékek, pl. kéntartalmú sav (más szóval rothadt tojás) felszabadulásához. Az ultrahang elpusztítja az érintett baktériumokat, így letiltja azokat a biokémiai reakciókat, melyek a rossz lehelet okozzák.FOGFEHÉRÍTÉS

Rendszeresen iszik kávét vagy dohányzik? Teát vagy bort iszik? Akkor biztosan ismeri a fogak elszíneződésének problémáját. Az Emmi-dent Platinum ultrahangos fogkefe lehetővé teszi, hogy eltávolítsa a fogain levő elszíneződéseket.

Az apró színes részecskék (pl. kávé, tea, nikotin vagy bor) okozta elszíneződések nem távolíthatóak el egyszerű fogmosással és hagyományos fogkrémmel. Itt csak a mi „nano-buborékaink” kínálnak hihetetlen lehetőségeket, melyek ezerszer kisebbek, mint a hagyományos fogkrém buborékjai. Ezek a nano-buborékok annyira kicsik, hogy képesek a fogzománc apró repedéseiből is eltávolítani a legkisebb részecskéket is. Fogai már néhány nap elteltével fehérebbek lesznek.

Az Emmi-dent Platinum fogkefe a milliszekundumonként keletkező és kitörő milliónyi nano-buborékkal működik. Ez a folyamat távolítja el a fogzománc mikroszkópikus repedéseiből is a legkisebb részecskéket. Visszatér eredeti természetes fogszíne és meg is marad, amíg az Emmi-dent Platinum-et és nano-buborékos fogkrémünket alkalmazza.
A vegyszeres fogfehérítés gyakran gyengíti a fogzománcot, míg az Emmi-dent Platinum vegyszerek nélkül adja vissza a fogak természetes fehérségét. Kíméletes és védi a fogzománcot.FOG- ÉS SZÁJHIGIÉNÉ FOGSZABÁLYOZÓVAL ÉLŐKNEK

Számos fogszabályozóval élő ember küszködik azzal, hogy a hagyományos fogkefe segítségével nem fér hozzá a sok réshez és nehezen elérhető területhez. Ennek eredménye a fogszuvasodás, fogkő és a fogínysorvadás. A speciálisan szabadalmaztatott Emmi-dent Platinum ultrahangos technológia és a speciálisan fogszabályozóval élők részére kifejlesztett kefe-fejegység a nehezen hozzáférhető területeken is megsemmisíti a baktériumokat és kórokozókat – akár 12 mm mélységig , és ezzel rendkívül jó tisztítási eredményt tesz lehetővé.EGYSZERŰ TISZTÍTÁS GYERMEKEKNÉL

A fogtisztítás a gyermekek számára nem feltétlenül a legkellemesebb élmény. Sokszor megerőltető megtanulni a helyes mozdulatokat, ami nem igazán szórakoztató számukra. Az Emmi-dent Platinum ultrahangos fogkefével fölöslegessé válik minden dörzsölés és súrolás. A mikroszkópikus buborékok milliárdjai elpusztítják a káros lerakódásokat, a lepedéket és segít megelőzni a fogkő kialakulását.

Az antibakteriális és gyógyászati hatás megelőzi a fogszuvasodást és így nem kell többé félni a fogorvosi vizsgálattól! Ezzel a fogtisztítás nem csak játszi könnyedséggé válik, de egyúttal biztosított az egészséges száj- és foghigiéné.FOGVESZTÉS ESÉLYÉNEK CSÖKKENTÉSE!

A gingvitis csak egy gyulladás a fogínyben, a parodontózis (fogágybetegség) egy későbbi stádium, amely aztán az íny, az állcsont és a gyökerek károsodásához vezethet. Ha a fogakat nem tisztítjuk elég alaposan, megnő a lepedék és fogkő lerakódásának veszélye. A fogíny szélein lerakódó lepedék gyakran okoz ínygyulladást. Ennek jele a fogmosáskor fellépő ínyvérzés . Ez a gingvitis első fázisa.

A fogínytasakokban megsokszorozódik a baktériumok száma és néhány nap után kialakul a gyulladás. A fogínytasakok szinte ideális környezetet biztosítanak a baktériumok és lepedék ijesztően gyors növekedéséhez. A helyzet egyre rosszabb és rosszabb lesz, ha nem teszünk semmit a baktériumok ellen.

Ha nem teszünk semmit a gyulladás első fázisában (gingvitis), a helyzet még rosszabb lesz és kialakul a második fázis, a parodontózis. A fogínytasakok lefelé növekednek, egy bizonyos mélység elérése után a baktériumok közvetlenül támadják a fogágyat és a környező gyökerek rendszerét. Az eredmény: a fogak meglazulhatnak és kieshetnek. Felnőtteknél még mindig a parodontózis a leggyakoribb oka a fogak elvesztésének.

Az Emmi-dent Platinum új eszköz ez ellen a széles körben elterjedt egészségügyi probléma ellen.


 

FŐBB JELLEMZŐK:

•    Eltávolítja a foglepedéket
•    Megszünteti a kellemetlen szájszagot
•    Véd a fogágybetegségtől (parodontitis)
•    Gondoskodik a ragyogó fehér fogakról és az egészséges fogínyről
•    Elpusztítja a csírákat és baktériumokat
•    Dörzsölés és nyomás nélkül tisztít

Az Emmi-dent Platinum végső soron ultrahangos fogtisztítás az otthonunkban!

 

Az ultrahangos fogkefe napi használata

A fogakat naponta kétszer kb. 3-6 percig ajánlott tisztítani.
 

 1. A fej sörtéit használat előtt rövid ideig nedvesítse meg folyóvíz alatt.
   
 2. Kizárólag ultrahangos fogkrémet használjon (csak ezzel működik a mikrobuborékok millióinak képződése) kb. 2 borsószemnyi fogkrémet tegyen a sörtékre.
   
 3. A fogkrémet az ultrahangos fej sörtéivel gyengéden, egyenletesen hordja fel a fogak külső és belső felületére.
   
 4. Azután a sörtéket – anélkül, hogy rányomná vagy mozgatná – gyengéden helyezze a fogak belső, külső és felső (rágó) felületére, és tartsa mindenhol kb. 5-10 másodpercig. A fej sörtéi 2-3 fogat fednek be egyszerre. 
  A készülék csak halk zümmögő hanggal működik, az ultrahangnak köszönhetően a sörték egyidejűleg fertőtlenítődnek is. 
  A tényleges tisztítási idő a fogak szennyeződésének mértékétől függ. 
   
 5. A fogtisztítás befejezése után – még bekapcsolt állapotban – a készüléket és a sörtéket röviden folyóvíz alá tartva öblítse le. Majd kapcsolja ki a készüléket és törölje szárazra. A sörtéket ne, mert az ultrahang automatikusan fertőtleníti.
   
 6. A mikro-fogtisztítás befejeztével a készüléket (kikapcsolt állapotban), akár az ultrahangos fejjel együtt is visszahelyezheti a töltőre. 24 órás töltés után – pl. egy utazás alatt – kb. 15 napig tudja használni a készüléket utántöltés nélkül.
   
 7. Napi kétszeri használat esetén, 3 hónap után ajánlatos az elhasznált fejet újra cserélni.

Garancia

A készülékre (a vásárlást igazoló számlával) 24 hónapos gyártói garancia érvényesíthető. A készülékben található akkumulátorra pedig, a vásárlás dátumától számított, 6 hónapos a garancia érvényesíthető.

Típus emmi®-dent Platinum
Működés ultrahangos
Szín carbon
Anyag ABS műanyag, alu ötvözet
Tápellátás beépített akkumulátor

Youtube videók

Vélemények

4.67
3 értékelés
5
(2)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 03. 05.
Platinum fogkefém van 4 hónapja, csak ajánlani tudom az Emmidentet. Az ára közel azonos bármely más márka prémium szintű elektromos termékével, de ez nekem sokkal jobban bevált. Kíméli a fogat és a fogínyt, de mégis tökéletesen tisztít, amit a fogorvosom is megerősített.
| 5 / 5 csillag!
2020. 01. 10.
Működik rendesen. Hibákat nem tapasztaltunk.
| 4 / 5 csillag!
2020. 01. 08.
Sajnos a fogkefe az első bekapcsolás alkalmával nem működött megfelelően. Öröm az ürömben, hogy hamar kiderült a hiba oka: a készülékhez gyárilag csomagolt fejjel volt a gond. Telefonon jeleztük a hibát, és egy csere fejjel hamar orvosolták azt. Azóta minden rendben van. A segítséget ezúton is köszönjük!

Hogyan működik?

Minden emmi®-dent ultrahangos fogkefe Németországban készül. Az immár 20 éves emmi®-dent egy egészen egyedi technológiát alkalmaz. A fogkefefejben generálódó ultrahang hatására az emmi®-dent fogkrémben mikrobuborékok keletkeznek, melyek eltávolítják a fogak felületén lerakódó plakkot és a baktériumokat. Az ultrahang ott is tisztít, ahol a hagyományos fogkefe nem képes, így a fogínytasakokban és a fogínyben mélyen megbúvó baktériumokat is elpusztítja. A kezelések hatására megszűnnek a gyulladások és a kellemetlen szájszag is, illetve nem képződik fogkő. Fogai egészségesebbek és fehérebbek lesznek.

Így működik egy ultrahangos fogkefe - részletek

Az emmi®-dent készülékek a legmodernebb és leghatékonyabb ultrahangos módszereket biztosítják a tökéletes fog- és szájhigiéniához. Minden prémium minőségű emmi®-dent ultrahangos fogkefe és fogkrém a legújabb tudományos felfedezéseken alapszik.

Hogyan működött korábban a fogmosás?

A hagyományos fogkefe mechanikus úton (legyen az kézi fogkefe vagy elektromos fogkefe) dörzsöléssel távolította el a szennyeződéseket. Azaz a hagyományos fogkrémekben található csiszoló szemcsékkel dolgozott. A dörzsöléses fogmosás során a fogzománc és a fogíny is megsérülhet, valamint a fogközökben lévő fogfelszín megfelelő tisztítása is elmarad. A fogmosás dörzsölésen alapuló eljárása során az apró repedésekben a baktériumok könnyen elszaporodhatnak és fogszuvasodás alakulhat ki.

Az ultrahangos fogkefe hatásmechanizmusa más

 • A fogkefefejben található piezo-chip ultrahangot generál.
 • Az ultrahang a nedves és kemény sörték által eljut a fogkrémhez, fogakhoz, ínyhez.
 • A fogkrémben az ultrahang hatására mikrobuborékok milliói képződnek és pukkannak ki a másodperc tört része alatt.

Hogyan tisztít az ultrahang?

 • Az ultrahang 96 milliós percenkénti frekvenciája egy speciális - emberi fül számára nem hallható - frekvencia tartomány.
 • Ebben a frekvencia tartományban az emberi szervezet sejtjeivel semmi sem történik, nem károsodnak. A baktériumok azonban az ultrahang hatására megsemmisülnek.
 • A fogkrémből kialakuló mikrobuborékok a teljes fogfelszínt - beleértve a fogközöket, repedéseket, fogínytasakokat - megtisztítják a szennyeződésektől (plakk, kávé, vörösbor, stb... foltoktól).

Ultrahangos fogkefe használata után...

 • A káros baktériumok száma drasztikusan lecsökken, így a fogszuvasodás és a rossz lehelet a múlté.
 • A fogfelszín visszanyeri természetes színét, csökken a fogkőképződés.
 • A fogíny visszanyeri egészségét. Az afták gyógyulási ideje lecsökken, kialakulásuk valószínűsége szinte nullára csökken.
 • Védett a fogzománc, hiszen a tisztítás dörzsöléstől mentesen jön létre, a fogkrém sem tartalmaz dörzsanyagot.

Keresés