Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A jópatikusról

jopatikus.hu online áruházunkat azzal az elsődleges céllal indítottuk, hogy ügyfeleink számára minőségi és elérhető megoldásokat biztosítson, a túlsúly problémák hatékony kezelésére, és a megfelelő szájhigiénia hosszútávú biztosítására. Ez akár egy általános marketing szöveg is lehetne. Mi viszont valóban hisszük és valljuk, hogy a megfelelő gyártó- és beszállító partnerekkel együttműködve, olyan fogyókúrás, illetve száj- és fogápolási termékválasztékot állítottunk össze, amivel kevés hazai forgalmazó büszkélkedhet. 

Patikatárs Kft-vel, mint a Premium Diet termékek kiemelt magyarországi nagykereskedelmi forgalmazójával dolgozunk együtt. A közös munka eredményeként, nem csak a Premium diéta programhoz szükséges étrendkiegészítő termékeket, de az emmi®-dent és emmi®-pet ultrahangos fogkeféket, fogkrémeket, és kiegészítőiket is raktárról, valóban rövid szállítási határidővel biztosítjuk ügyfeleinknek.

jopatikus.hu webáruház 2018-ban és 2019-ben is bekerült Az Év Webshopja verseny 25 legjobb áruháza közé. És habár nem sikerült dobogós helyezést elérnünk, arra mégis büszkék vagyunk, hogy a közel 300 induló közül, a szakértő zsűri - kétszer is - beválogatta áruházunkat a döntőbe. Ráadásul az is vigaszul szolgált, hogy 2019 februárjában a "Hónap Webáruháza" kitüntető címet már nekünk ítélték oda.

Munkatársaink szaktudását folyamatosan frissítjük, képzésüket fontosnak és elengedhetetlennek tartjuk. Az áruház jellegéből adódóan, ügyfeleink kiszolgálását online végezzük. Ennek nyilván számos előnye, és jónéhány hátránya is lehet. Abban viszont mindannyian egyet kell értsünk, hogy a megfelelő tájékoztatás a személyes kapcsolat hiánya miatt sem szenvedhet csorbát! Éppen ezért biztosítunk online és telefonos elérhetőséget, és folyamatosan bővülő GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések) aloldalt is. Bízunk benne, hogy a csatornák valamelyikén Ön is megkapja a sikeres fogyókúrához vagy az ultrahangos fogkefék helyes használatához szükséges információkat!

 

Díjak, oklevelek, elismerések...

Premium Health Konferencia - jópatikus   Premium Diet konferencia - Varga Gábor   BIA mérés oklevél - dr Suller Tímea - jopatikus.hu 

Emmi-dent ultrahangos fogkeféinket 2011-ben, 2012-ben és 2018-ban is klinikai körülmények között tesztelte, és kiváló hatásmechanizmusukat elismerte az ORMED Institute. Ultrahangos termékeink fejlesztésében és tökéletesítésében közreműködött a frankfurti Goethe Universität. Valamint ultrahangos termékeink megkapták az EURECERT® minőségi tanúsítványt is. Emmi-pet ultrahangos kutya fogkefénket 2016-ban, az Osztrák FTT (Állattenyésztési és Állatjóléti Központ) tudományos vizsgálatnak vetette alá, és valóban hatékonyan működő, állatbarát eszközként ismerte el, majd 2019-ben a Global Health & Pharma által alapított Technology Award díjat ítélték oda termékeinknek.

Ormed Institute klinikai tesztje 2012   ORMED Institute klinikai tesztje 2018   Goethe Universitat oklevele

EURECERT - Richtig. Barrierefreierleben   Emmi-pet ultrahangos kutya fogkefe FTT tanúsítvány - jópatikus  Minősített és megbízható kiskereskedő - jópatikus

A jopatikus.hu 2018-ban és 2019-ben döntősként végzett "Az Év Webshopja" megmérettetésen, és ezzel bekerült a hazai webshopok 25 legjobbja közé, majd 2019 februárjában a "Hónap Webáruháza" kitüntető címet is nekünk ítélték.

Az Év Webshopja 2018 - döntős   A Hónap Webáruháza 2019 február - jopatikus.hu  Az Év Webshopja 2019 - 25 legjobb webshop tagja - jopatikus.hu

További díjak, elismerések... a teljesség igénye nélkül:

Computer Bild magazin elismerő oklevele - Smart Home 2021  Global Health Pharma Techology Award emm-dent 2019

Hasznos információk a jopatikus.hu-ról

Cégadatok:

A szolgáltató székhelye:  2230 Gyömrő, Wekerle utca 58.

Bankszámlaszáma: OTP Bank: 11742197 21453197 00000000

A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@patikatars.hu

Cégjegyzékszáma: 13-09-182630

Adószáma: 25736683-2-13

Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Budapest Környéki Törvényszék (Pest Megyei Cégbíróság)

Telefonszáma: +36209494444

A szerződés nyelve: magyar

A fogyasztói kifogások érvényesítésének címei:

Pest Megyei Kormányhivatal
1052 Budapest, Városház u.7.
tel:: 06 1 485 6900

Kereskedelmi és Iparkamara Békéltető Testülete
1055 Budapest, Kossuth Lajos u.6-8.
06 1 474 7921

blog comments powered by Disqus

Keresés