Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
55.900 Ft
Menny.:szett
Egységár: 55.900,00 Ft/szett
Szállítási díj: 1.600 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó:

Az emmi®-dent Metallic Diamond Black szett tartalma

Leírás és Paraméterek

Fogkefe fejlődéseEmmi®-dent Metallic ultrahangos fogkefe - Diamond BLACK alapkészlet
 

A fogtisztítás és szájhigiénia területén az emmi®-dent legmodernebb, innovatív ultrahangos technológiája.
 

 • Tartós hatással és kíméletesen tisztítja a fogak felületét, a fogközöket, a fogínytasakokat és repedéseket.
 • Megelőző hatású, mivel az ultrahang antibakteriális hatása eltávolítja a lepedéket, segít megelőzni a fogkő kialakulását, így nem alakulhat ki gyulladás.
 • Gyógyászati hatású is, hiszen a már meglévő gyulladások (mint pl. a parodontózis, az afta)  néhány napos használat után elmúlhatnak, mivel a gyulladást okozó baktériumokat eltávolítja.
 • Szájhigiéniára gyakorolt hatása már az első használat után érezhető.

 

Az emmi®-dent ultrahangos fogkefe - a fogtisztítás és szájhigiénia területén - az emmi®-dent legmodernebb, innovatív ultrahangos technológiája.

100% valódi ultrahang a tökéletes szájhigiéniáért és a ragyogóan fehér fogakért.

Fogorvosok és tudósok évi legalább egyszeri professzionális fogtisztítást javasolnak, amit fogorvosi rendelőkben asszisztensek vagy dentálhigiénikusok végeznek el.

A már említett tisztítási eljárással szemben (makro-tisztítás – mechanikus mozgások, 20-30.000 rezgés percenként) az új mikro-tisztítás (max. 96.000.000 rezgés percenként) egy teljesen más, mozgás-, szinte érintés nélküli technológiára épít.  Hatalmas előnye, hogy a szájüregben olyan helyeket is tud tisztítani, ahol nincs makro-tisztítási folyamat, ahol a fogselyem vagy az interdentális fogkefe sem bizonyul hatékonynak.

Az ultrahanghullámok behatolnak a fogak közti legkisebb résekbe, a fogszabályzóknál és az implantátumoknál is. Mechanikus nyomás nélkül hatékonyan és kitartóan tisztítja a fogakat, fogközöket, réseket és fogínytasakokat.


 

Az ultrahangos fogkefék hatásmechanizmusa


 

Az emmi®-dent ultrahangos készülékei a szájhigiénia és a fogápolás legújabb és leghatékonyabb módszerét (mikor-fogtisztítás) alkalmazzák, melyet német mérnökök fejlesztettek ki a legújabb tudományos felismerések alapján.

Ezek az ultrahangos készülékek nem úgy működnek, mint a hagyományos fogkefék (makro-fogtisztítás) – melyeknek a fogak mechanikus dörzsölése és a fogkrémben lévő dörzsanyagok segítségével kellene hatniuk - , hanem a modern ultrahang technológia tulajdonságait hasznosítják.

Az ultrahang-technikát már több évtizede hasznosítja az orvostudomány több területen és nagy sikerrel, pl. az agy-, szem-, magzati-, és gyomorvizsgálatoknál, stb.

A fogak ápolásához és tisztításához kifejlesztett ultrahang-készüléket használhatják idősek és fiatalok, akár szívritmus-szabályozó készülékkel bíró emberek is, mert senkire sem káros. Tudományosan igazolt, hogy az ultrahang 50 Wattig az emberi szervezetre teljesen ártalmatlan. Az emmi®-dent készülék csak 0,2 Watt teljesítményű. Az ultrahang hullámok hatékonyságát és biztonságosságát fogorvosok és implantológusok is megvizsgálták. Hosszú évek tapasztalati értékei – koronák, hidak, implantátumok esetén – nem mutatták a legkisebb negatív hatást sem.

Az ultrahang-hullámokat a sörtéken keresztül az ultrahang-fogkrémbe vezetik, ahol mikrobuborékok milliói képződnek, melyek mikroméretük / formájuk által behatolnak a legkisebb fogak közötti résekbe, a fog legapróbb repedéseibe, a fogínyen lévő tasakokba is. Ezek a mikrobuborékok (pl. implantátumoknál, vagy fogszabályzók esetén is) minden mechanikus nyomás, dörzsölés vagy egyéb igénybevétel nélkül hatolnak be és alaposan tisztítanak a legparányibb helyeken is.

A mikrobuborékok gyors összezsugorodása következtében a szennyeződéseket – mint a lepedék, ételmaradékok, baktériumok, stb. – alaposan eltávolítják.

Ezzel egyidejűleg az ultrahang-hullámok pozitívan hatnak a fogínyre, a szájpadlásra és a nyelvre is.

Az ultrahangos kezelés pozitív hatásainak alapja többek között a test saját energiáinak felszabadítása, a nyirokrendszer működésének támogatása, és a vérkeringés pozitív befolyásolása, mivel az ultrahang-hullámok a fogíny legmélyebb rétegéig hatolnak.

A fogtisztítás és a szájhigiénia megelőző és terápiás hatása főként azon a tényen alapul, hogy az ultrahang a baktériumokat és a kórokozókat nem csak a fogakon és a fogínyen, hanem a fogínyben is megsemmisíti.

emmi®-dent az eredeti német fejlesztésű és gyártású ultrahangos fogkefe, mely a mérések alkalmával is bizonyítja egyedülálló hatékonyságát.


Az emmi®-dent ultrahangos fogkefék főbb jellemzői

 •  Eltávolítják a lepedéket és a plakkot.
  A 100% valódi ultrahang hatására a speciális ultrahangos fogkrémben keletkező mikrobuborékok, (melyek berobbannak, újraképződnek, újra berobbannak) gondoskodnak a fogak, a fogíny és a fogínytasakok alapos és hosszantartó tisztításáról.
   
 • Növelik a fogíny vérellátását, elősegítve ezzel a gyógyulási folyamatokat. Hatékonyak a fogínygyulladás és vérzés, a parodontózis (fogágybetegség) és a herpesz kezelésében.
   
 • Az ultrahang és az ultrahangos fogkrém mikrobuborékai rövid időn belül megszüntetik a fogak elszíneződését, így a fogfehérítés erős vegyszerek nélkül történik.
   
 • Az emmi®-dent fogkefék 12 órán keresztül friss leheletet biztosítanak.  Tartósan hatásosak a szájszag ellen.
 • Lágyan, dörzsölés mentesen tisztítanak. Így elkerülhető a fogzománc sérülése és a fogíny irritációja.
   
 • Megoldás érzékeny vagy visszahúzódott fogíny esetében, amelyeknél a súrolás fájdalmat okoz, ezért javasolt fogínysorvadás esetén is alkalmazni. 
   
 • A fogkefék által generált ultrahang 12mm mélységig képes behatolni a fogínybe, így ott is hatékonyan pusztítja el a baktériumokat - akárcsak  a fogak között, a fogínyen és mélyen a fogínytasakokban. 
        
 • Ideálisak érzékeny fogíny, implantátumok és fogszabályozók esetén.
     
 • Az emmi®-dent ultrahangos fogkefék használata során sok szokásos fogprobléma megszűnik! Hatékonyabbak, mint az elektromos fogkefék! 
 • Ideálisak gyermekek számára is, akik nem szeretik a fogaik súrolását.
   
 • Tökéletesek implantátumot, koronát, hidakat viselőknek.
   
 • A fogszabályzót viselők számára is előnyős használatuk, hiszen a kapcsok alatt megbújó baktériumokat is elpusztítják.

Az ultrahangos fogkefék napi használatának módja


A fogakat naponta kétszer kb. 3-6 percig ajánlott tisztítani.

 

 1. A fej sörtéit használat előtt rövid ideig nedvesítse meg folyóvíz alatt.
   
 2. Kizárólag ultrahangos fogkrémet használjon (csak ezzel működik a mikrobuborékok millióinak képződése) kb. 2 borsószemnyi fogkérmet tegyen a sörtékre.
   
 3. A fogkrémet az ultrahangos fej sörtéivel gyengéden, egyenletesen hordja fel a fogak külső és belső felületére.
   
 4. Azután a sörtéket – anélkül, hogy rányomná vagy mozgatná – gyengéden helyezze a fogak belső, külső és felső (rágó) felületére, és tartsa mindenhol kb. 5-10 másodpercig. A fej sörtéi 2-3 fogat fednek be egyszerre. 
  A készülék csak halk zümmögő hanggal működik, az ultrahangnak köszönhetően a sörték egyidejűleg fertőtlenítődnek is. 
  A tényleges tisztítási idő a fogak szennyeződésének mértékétől függ. 
   
 5. A fogtisztítás befejezése után – még bekapcsolt állapotban – a készüléket és a sörtéket röviden folyóvíz alá tartva öblítse le. Majd kapcsolja ki a készüléket és törölje szárazra. A sörtéket ne, mert az ultrahang automatikusan fertőtleníti.
   
 6. A mikro-fogtisztítás befejeztével a készüléket (kikapcsolt állapotban), akár az ultrahangos fejjel együtt is visszahelyezheti a töltőre. 24 órás töltés után – pl. egy utazás alatt – kb. 10 napig tudja használni a készüléket utántöltés nélkül.
   
 7. Napi kétszeri használat esetén, 3 hónap után ajánlatos az elhasznált fejet újra cserélni.

Az emmi®-dent Metallic fogkefe szett tartalma

 • 1 db emmi®-dent Metallic nyél
 • 1 db emmi®-dent 100-240 A töltő
 • 1 dbemmi®-dent ultrahangos cserélhető fej felnőtteknek
 • 1 tubus emmi®-dent Mild ultrahangos fogkrém - 75ml


A fogközök tisztításához - ahogyan eddig is - javasoljuk segédeszközök, mint fogselyem, fogköztisztító kefe és szájvíz használatát is.


Garancia

A készülékre (a vásárlást igazoló számlával) 24 hónapos gyártói garancia érvényesíthető. A készülékben található akkumulátorra pedig, a vásárlás dátumától számított, 6 hónapos a garancia érvényesíthető.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hogyan működik?

Minden emmi®-dent ultrahangos fogkefe Németországban készül. Az immár 20 éves emmi®-dent egy egészen egyedi technológiát alkalmaz. A fogkefefejben generálódó ultrahang hatására az emmi®-dent fogkrémben mikrobuborékok keletkeznek, melyek eltávolítják a fogak felületén lerakódó plakkot és a baktériumokat. Az ultrahang ott is tisztít, ahol a hagyományos fogkefe nem képes, így a fogínytasakokban és a fogínyben mélyen megbúvó baktériumokat is elpusztítja. A kezelések hatására megszűnnek a gyulladások és a kellemetlen szájszag is, illetve nem képződik fogkő. Fogai egészségesebbek és fehérebbek lesznek.

Így működik egy ultrahangos fogkefe - részletek

Az emmi®-dent készülékek a legmodernebb és leghatékonyabb ultrahangos módszereket biztosítják a tökéletes fog- és szájhigiéniához. Minden prémium minőségű emmi®-dent ultrahangos fogkefe és fogkrém a legújabb tudományos felfedezéseken alapszik.

Hogyan működött korábban a fogmosás?

A hagyományos fogkefe mechanikus úton (legyen az kézi fogkefe vagy elektromos fogkefe) dörzsöléssel távolította el a szennyeződéseket. Azaz a hagyományos fogkrémekben található csiszoló szemcsékkel dolgozott. A dörzsöléses fogmosás során a fogzománc és a fogíny is megsérülhet, valamint a fogközökben lévő fogfelszín megfelelő tisztítása is elmarad. A fogmosás dörzsölésen alapuló eljárása során az apró repedésekben a baktériumok könnyen elszaporodhatnak és fogszuvasodás alakulhat ki.

Az ultrahangos fogkefe hatásmechanizmusa más

 • A fogkefefejben található piezo-chip ultrahangot generál.
 • Az ultrahang a nedves és kemény sörték által eljut a fogkrémhez, fogakhoz, ínyhez.
 • A fogkrémben az ultrahang hatására mikrobuborékok milliói képződnek és pukkannak ki a másodperc tört része alatt.

Hogyan tisztít az ultrahang?

 • Az ultrahang 96 milliós percenkénti frekvenciája egy speciális - emberi fül számára nem hallható - frekvencia tartomány.
 • Ebben a frekvencia tartományban az emberi szervezet sejtjeivel semmi sem történik, nem károsodnak. A baktériumok azonban az ultrahang hatására megsemmisülnek.
 • A fogkrémből kialakuló mikrobuborékok a teljes fogfelszínt - beleértve a fogközöket, repedéseket, fogínytasakokat - megtisztítják a szennyeződésektől (plakk, kávé, vörösbor, stb... foltoktól).

Ultrahangos fogkefe használata után...

 • A káros baktériumok száma drasztikusan lecsökken, így a fogszuvasodás és a rossz lehelet a múlté.
 • A fogfelszín visszanyeri természetes színét, csökken a fogkőképződés.
 • A fogíny visszanyeri egészségét. Az afták gyógyulási ideje lecsökken, kialakulásuk valószínűsége szinte nullára csökken.
 • Védett a fogzománc, hiszen a tisztítás dörzsöléstől mentesen jön létre, a fogkrém sem tartalmaz dörzsanyagot.

Keresés