Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Emmi-dent ultrahangos fogmosás

Ön itt jár: Kezdőlap >

Emmi-dent fogápolás

Egy ultrahangos fogkefe nem pusztán a legmodernebb elektromos fogkefe! Emmi-dent ultrahangos szájhigiéniai termékeink között minden olyan eszközt megtalál, amire szüksége lehet a napjainkban egyre népszerűbb, ultrahangos száj- és fogápolási módszerek elsajátításához, kialakításához. A legjobb helyen jár, ha ultrahangos fogkefe, ultrahangos fogkrém, vagy az ezekhez szükséges kiegészítők beszerzését tervezi. Hogy ez akkor is csak egy elektromos fogkefe? Kattintson a részletekért, és győződjön meg a fogkefe és fogkefe közötti különbségekről!

Ez a forradalmi módszer messze túlmutat a hagyományos elektromos és szonikus fogkeféken és fogainak egyedülálló tisztítását teszi lehetővé. Egy Emmi-dent ultrahangos fogkefe lágyan, dörzsölésmentesen tisztít és már egyetlenegy használat után észrevehető az ultrahang hatása, hiszen a rendkívül síma fogfelületen, több órán keresztül sem tudnak a baktériumok újra megtapadni. Kiváló védelmet biztosít a fogak, a fogíny, a szájpadlás, az implantátumok, a koronák, a hidak és fogszabályzók számára is!

*Az oldalainkon megjelenített termékfotók és videók kizárólag illusztrációs célt szolgálnak. A különféle eszközökön történő, eltérő megjelenítésekért felelősséget nem vállalunk. A műszaki változtatás jogát a gyártó fenntartja!

Rendezés:

Keresés