Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ön itt jár: > >

Vélemények

Premium Diet fogyókúraEmmi-dent ultrahangos fogmosás és Emmi-skin bőrápolás témában elhangzott vásárlói és szakértői vélemények.
Teljes magabiztossággal állítottam, hogy ez a technológia is csak egy túlajnározott, agyonfényezett valami, és lehet, hogy valóban tisztít, de annyival nem tudhat többet, mint a többi elektromos fogkefe. Aztán jó 2,5 éve rászántam magam, és az akkor még egyáltalán nem kevés pénzt, és vásároltam egy készüléket. Működik! De annyira jól, hogy ma már én is ódákat zengek róla mindenkinek. Az egy dolog, hogy jól tisztít, meg kíméletes, meg izé-mizé. De a régóta rendszeresen visszatérő ínygyulladásomat is rendbe tette. Gyorsan, és tartósan. Azt mondjuk nem tudom, hogy másféle fogkrémmel is elérnénk-e ugyanezt a hatást, de én már nem kísérletezem ilyesmivel. A különbség egyértelműen látható és érezhető.

Fogyókúra során, többek között a jojó-effektus, illetve a jelentős izomvesztés elkerülése érdekében, a vízben és rostanyagokban gazdag, magas fehérjetartalmú étrend mellett, a speciális gyógyászati célra szánt tápszerrel való helyettesítés is célravezető lehet. Az ún. étkezéshelyettesítés formula-termékekkel, például a Premium Diet termékekkel történhet, ami egy orvosilag támogatott és elismert diétás koncepció.

Nem bántam meg, mert ezzel a gyerek is szívesebben mos fogat és sokkal szebb, mint a képeken. Jó szívvel ajánlom mindenkinek! 
Nagyon jó. Évekkel ezelőtt volt már emmi dent fogkefénk, de aztán nem találtunk hozzá pótfejet, így leváltottuk egy oral-b elektromos fogkefére. Most, hogy ismét megtaláltuk a beszerzési forrást, ismét ultrahangos fogkefét használunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Keresés