Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vérnyomásmérő, automata vérnyomásmérő

Ön itt jár: Kezdőlap > Orvostechnikai eszközök >

Vérnyomásmérő, automata vérnyomásmérő

A vérnyomás rendszeres mérése rendkívül fontos szerepet tölt be az egészséges életmód fenntartásában. Jelenleg a magas vérnyomás az egyik leggyakoribb szív és érrendszeri betegség hazánkban. Gyakorlatilag mindegy, hogy felkaros vérnyomásmérőt vagy csuklós vérnyomásmérőt használunk, ugyanakkor általánosságban elmondható, hogy a felkaron mért vérnyomás adja a legmegbízhatóbb adatokat. Természetesen digitális vérnyomásmérőink között felkaros és csuklós eszközök is megtalálhatók.

Rendezés:
A hálózati adapterrel működtethető DSK-1031A digitális vérnyomásmérő, bátran indulhat a legjobb vérnyomásmérő címért. Használata nem csak rendkívül egyszerű, de valóban kényelmes is. A mandzsetta felfújása alatt, a készülék mérést végez a gyors és kényelmes nyomás érdekében, és csak az egyéni felső értékig pumpál, nem szorítja a kart.
Raktáron
24.900 Ft

A hálózati adapterrel működtethető Nissei DS-11A digitális vérnyomásmérő, bátran indulhat a legjobb vérnyomásmérő címért. Használata nem csak rendkívül egyszerű, de valóban kényelmes is. A mandzsetta felfújása alatt, a készülék mérést végez a gyors és kényelmes nyomás érdekében, és csak az egyéni felső értékig pumpál, nem szorítja a kart.

Raktáron
16.900 Ft 14.898 Ft
5 / 5 csillag!
(2)
A Nissei WSK-1011 automata csuklós vérnyomásmérő használata nem csak rendkívül egyszerű, de valóban kényelmes is. A mandzsetta felfújása alatt, a készülék mérést végez a gyors és kényelmes nyomás érdekében, és csak az egyéni felső értékig pumpál, nem szorítja a kart.
Raktáron
16.900 Ft 15.898 Ft

Vérnyomásmérés otthon

Az otthoni körülmények között végzett vérnyomásmérés eredménye sem lehet hozzávetőleges, körülbelüli érték. Fontos, hogy pontos, megbízható működésű vérnyomásmérő készülékkel ellenőrizzük egészségi állapotunkat.

Felkaros vérnyomásmérő vagy csuklós vérnyomásmérő?

A válasz röviden: mindegy. A végeredmény szempontjából, nem fontos szempont, hogy a felkaros vérnyomásmérőket vagy a csuklós vérnyomásmérőket részesíti előnyben. Ami viszont rendkívül lényeges, hogy egy stabilan működő, pontos és rendszeres használat mellett is kényelmes készülékkel érdemes elvégezni a rendszeres állapotfelmérést.

A vérnyomásmérő mandzsetta

Ritkán esik szó a vérnyomásmérő mandzsetták jelentőségéről, pedig a pontos eredmények megállapításához rendkívül fontos, hogy a vérnyomásmérő mandzsetta mérete és típusa megfelelő legyen.

Vérnyomásmérő japán precizitással

Webáruházunk kínálatában a japán NISSEI cég által – Japánban – gyártott vérnyomásmérőit találja meg. Felkaros és csuklós vérnyomásmérőinkre egyarán 5 év gyártói garancia vonatkozik.  

Keresés