Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ön itt jár: > >

Vélemények

Premium Diet fogyókúraEmmi-dent ultrahangos fogmosás és Emmi-skin bőrápolás témában elhangzott vásárlói és szakértői vélemények.
Finom, és lement eddig 7,5 kg. A többi nem igazán érdekel.
Vendégeink és kutyusaik elvárása, hogy altatás nélkül, a legkíméletesebb módon távolítsuk el a kutyák fogköveit. A készüléket régről ismerem, szeretem.
A feleségemnek vásároltam egy piros Metallic fogkefét, és hozzá néhány kiegészítőt. Külsőre teljesen rendben van, nagyon szép a fényezése és tényleg jó a kidolgozottsága, ami már a termék csomagolásán is látszik. A hatékonyságát egyelőre nem tudom értékelni, mert ajándék lesz a közelgő születésnapjára. 
Teljes magabiztossággal állítottam, hogy ez a technológia is csak egy túlajnározott, agyonfényezett valami, és lehet, hogy valóban tisztít, de annyival nem tudhat többet, mint a többi elektromos fogkefe. Aztán jó 2,5 éve rászántam magam, és az akkor még egyáltalán nem kevés pénzt, és vásároltam egy készüléket. Működik! De annyira jól, hogy ma már én is ódákat zengek róla mindenkinek. Az egy dolog, hogy jól tisztít, meg kíméletes, meg izé-mizé. De a régóta rendszeresen visszatérő ínygyulladásomat is rendbe tette. Gyorsan, és tartósan. Azt mondjuk nem tudom, hogy másféle fogkrémmel is elérnénk-e ugyanezt a hatást, de én már nem kísérletezem ilyesmivel. A különbség egyértelműen látható és érezhető.

Keresés