Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Az Év Webshopja 2019 – Díjátadó

Az Év Webshopja 2019 – Díjátadó

Idén Az Év Webshopja díjátadójára egy igazán impozáns helyszínen, a Spoon The Boat Restaurants étteremhajón került sor. Finom ételek, kellemes zene, na és a panoráma… A kilátás egyszerűen gyönyörű volt.

Díjazottak, avagy kié lett az Év Webshopja 2019-ben

Tavaly azzal kezdtük a díjátadóról szóló beszámolónkat, hogy az asztalunkhoz került egy trófea, nevezetesen a második helyért járó díj, amit a – közben az idei zsűribe is beválogatott, és szponzorként is résztvevő – Dodo Home képviselői vihettek haza. Nos – ha más nem is – a „díjmágnes” idén is hozzánk került, de most nem a második helyért, hanem mindjárt a dobogó csúcsát jelentő első helyért kiosztott elismerés vándorolt asztalunkhoz. Sajnos nem a mi kaptuk.

Jöjjenek hát a nyertesek, akik méltán lehetnek büszkék eredményeikre! Harmadik helyen végzett a szeszes italok forgalmazását végző idrinks.hu. Második lett a tetőtéri nyílászárókra specializálódott tetoteriablak.hu, és dobpergés… Az Év Webshopja díj 2019-es nyertese nem más, mint a táplálékkiegészítők forgalmazójaként megismert nutriversum.com

 

Az Év Webshopja Díjátadó vacsora 2019 - jopatikus.hu

 

Idén sem mi lettünk Az Év Webshopja, valamit nem jól csinálunk?

Ezt nem gondolnánk. Az a tény, hogy egymást követő két évben is bekerültünk egy ennyire nívós verseny legjobbjai közé, már önmagában azt mutatja, hogy jó úton haladunk. A 25 döntős között lenni öröm és megtiszteltetés, és emellett egy ilyen eseményen való részvétellel mindenki nyer. Ha nem díjakat, élmlényeket, új ismeretségeket, kapcsolatokat… Itt említeném meg, a szintén velünk egy asztalnál helyet foglaló, többek között keltetőgépeket és hasznon állatok tartásához szükséges eszközöket forgalmazó royalfarm.hu webáruház képviselőit. Igazán szimpatikus emberek, szuper elképzelésekkel, ügyfélközpontú gondolkodással. Sok nagy webáruház tanulhatna tőlük.

 

Az Év Webshopja 2019 díjátadó

 

Hogyan tovább, jövőre megpróbáljuk újra?

Ha jövőre is meghirdetik Az Év Webshopja versenyt, ki nem hagyjuk a részvételt. Egyrészt mert az újabb nevezés újabb fejlesztésekre ösztönözhet, másrészt mert bízunk benne, hogy ha előbb nem is, utóbb a jopatikus.hu nyeri el Az Év Webshopja címet.

- jopatikus

Tartalomhoz tartozó címkék: rólunk - a jópatikusról
blog comments powered by Disqus

Keresés