Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ön itt jár: > >

Professional 2.0 – Valódi profi az elektromos fogkefék piacán

Professional 2.0 – Valódi profi az elektromos fogkefék piacán Szinte hetente jelennek meg az újabb és újabb termékek az otthoni szájápoláshoz használható eszközök piacán. Szónikus és ultrahangos fogkefék, elektromos nyelvkaparók, szájzuhanyok, és megannyi más olyan termék, ami a tökéletes mosoly, a frissebb lehelet és a fehérebb fogak lehetőségével kecsegtethet bennünket. Jelen írásunk sem ígér kevesebbet, minthogy bemutatja a német Emmi-dent ultrahangos fogkefe-család legújabb képviselőjét.

Emmi-dent Professional 2.0 ultrahangos fogkefe

Elektromos fogkefe kínálatunkban eddig az Emmi-dent Platinum Carbon szett jelentette a legek legjét. A legtöbb kiegészítő, a legnagyobb tudás, a legszebb (bár ez szubjektív vélemény) kivitel stb. A most választékunkba kerülő, továbbfejlesztett Emmi-dent Professional 2.0 azonban méltó folytatása lesz az ultrahangos fogkefék evolúciójának. Szemfüles olvasók észre vehették, a termék nevében szereplő 2.0-t. Ez nem véletlen, a német EMAG AG fejlesztőmérnökei a korábban igen népszerű Emmi-dent Professional fogkefe jó tulajdonságait ötvözték az azóta bevezetett Metallic és Platinum fogkefék tudásával. Így születhetett meg az Emmi-dent Professional 2.0.

 

Emmi-dent Professional 2.0 ultrahangos fogkefe - jopatikus.hu

 

Ugyanaz mégis más

A fogkefe működési alapelve természetesen nem változott. A fogkefefejbe éptett piezo-chip ultrahang hullámokat generál.  Az ultrahang-hullámok a sörtéken keresztül a speciális összetételű ultrahangos fogkrémbe jutnak, ahol mikrobuborékok milliói képződnek, amelyek aztán mikro méretük és formájuk által behatolnak a fogak közötti legkisebb résekbe, a fogak legapróbb repedéseibe, a fogínyen lévő tasakokba is. További részletek az ultrahangos fogkefék működéséről itt érhetők el.

Emmi-dent Professional 2.0 ultrahangos elektromos fogkefe - jopatikus.hu

Ami más lett, az egy jóval visszafogottabb, letisztult külső. A fehér-kék színvilág és a Metallic készülékeknél megismert forma a modern szín és formavilágú Platinum fogkeféktől tartózkodókat, illetve a „klasszikus” elektromos fogkefét használókat is megnyerheti. Arról nem is beszélve, hogy a szettben található ráadás – második – fogkefefej, a fogszínező tabletták, illetve a fogkefe szett szállítását megkönnyítő utazótáska is plusz szolgáltatásként vannak jelen.

Ha Ön elektromos fogkefe vásárlásán gondolkodik, döntése előtt mindenképpen érdemes megismerkednie Emmi-dent Professional 2.0 ultrahangos fogkefénkkel, ami saját célra és ajándékként is kiváló választás lehet!

Tartalomhoz tartozó címkék: fogápolás - szájhigiénia
blog comments powered by Disqus

Keresés