Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bemutatkozik a NISSEI – Made in Japan

Bemutatkozik a NISSEI – Made in Japan

A vicces szólás úgy tartja: Ami manapság nem Kínában készül, az biztosan hamisítvány. Nos, ez egyáltalán nem igaz a NISSEI Ltd. nevével fémjelzett vérnyomásmérő készülékeinkre. A cég ugyanis 1950-es alapítása óta Japánban tevékenykedik, a tervezéstől a gyártásig, minden munkafázist a szigetországban végeznek.

Professzionális gyártás, minőségi vérnyomásmérők

Az immár több mint 70 éve alapított Nihon Seimitsu Sokki Co., Ltd. olyan világszerte ismert elektronikai óriásoknak a beszállítója, mint a Sony, a Samsung, a Fuji, a Philips, a JVC, a Seiko, a Panasonic, és a hazánkban is népszerű, elsősorban vérnyomásmérőiről ismert Omron.

A ’90-es évektől kezdődően, „termékeik előállítási költségeinek csökkentése érdekében” számos japán, amerikai és európai nagyvállalat telepítette át gyárait az olcsóbb munkaerőt biztosító országokba (Kína, India…). Az olcsóbb munkaerő, és gyengébb minőségellenőrzési folyamatok azonban sokszor rányomja bélyegét a termékek minőségére. Éppen ezért a Nihon Seimitsu Sokki Co., Ltd. (Nevének jelentése: Japán Precíziós Műszerek Beépítése) inkább megtartotta és tovább fejlesztette hazai gyárait. Jelenleg a vállalatnak négy gyára működik Japánban. Nem csoda hát, hogy ha kézbe veszi NISSEI vérnyomásmérőinket, minden egyes terméken ott virít: Made in Japan.

Minőség ellenőrzés NISSEI módra

Automata vérnyomásmérőink minden egyes darabját, a gyártás során négyszeres minőség ellenőrzésnek vetik alá. A NISSEI termékek minden modelljét a Japán Egészségügyi, Munkaügyi és Jóléti Minisztérium hagyja jóvá. A vállalat által elfogadott minőségellenőrzési rendszert a TÜV PRODUCTS SERVICE GMBH (Németország) tanúsítja, és megfelel az ISO 9001, ISO 13485 / EN 46001 szabványnak. A gyárak évente független ellenőrzést (ellenőrzést).

A NISSEI által gyártott orvostechnikai eszközöket széles körben alkalmazzák a diagnosztika, a kezelés és a megelőző egészségügyi ellátás során. Éppen ezért a gyártó mindent megtesz a nyilvántartásba vétel és a tanúsítás követelményeinek az alkalmazandó jogszabályoknak való megfelelés érdekében. A cég által szállított gyógyászati ​​termékeket klinikailag teljes körűen tesztelik és tanúsítják.

Kinikai vizsgálatok

A Nihon Seimitsu Sokki Co., Ltd. rendszeresen ellenőrzi a NISSEI vérnyomásmérőket az Európai Hypertonia Társaság követelményeinek való megfelelés érdekében.

A Német Hipertónia Társaság az egyik legelismertebb szervezet a magas vérnyomás megelőzésében és ellenőrzésében. A Társaság 1974 óta szakértőket tömörít, a kardiológia, a neurológia, az általános orvos, az orvosok és az arteriális hipertónia vagy a veszélyeztetett betegek körében. Nissei vérnyomásmérőink sikeresen szerepelnek a klinikai vizsgálatokon, így a Hypertónia Társaság minőségi jelét kapták, és a minőségi dokumentációban a megfelelő jelzést kapták.

Az Európai Hypertonia Társaság fő célja a magas vérnyomás és szív- és érrendszeri betegségek elleni küzdelem. Az Európai Hypertonia Társaság nagyon szigorú követelményeinek való megfelelés a vérnyomásmérők egyfajta minőségi jelölése.

Német Hipertónia Társaság   Európai Hypertonia Társaság

 

Tartalomhoz tartozó címkék: egészségmegőrzés - vérnyomás mérés
blog comments powered by Disqus

Keresés