Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Egyre több fogorvos vált online beszerzésre

Egyre több fogorvos vált online beszerzésre

Rohanó világunkban egyre kevesebb idő jut vásárlásra: nemcsak otthon, hanem a munkahelyen is. Ma már az egészségügy területén is sokan online veszik meg és hozatják rendelőikbe az orvosi eszközöket, egyszer használatos anyagokat. Különösen így van ez a fogászat területén, amely az egyik leg anyag- és eszközigényesebb terület az egészségügyön belül.

Egyre több fogorvos vált online beszerzésre és élvezi annak előnyeit, így egyre több pénzt és időt spórol meg. Egyre több hagyományos kereskedő nyit webáruházat, de számos kereskedő eleve az online értékesítésre építi stratégiáját, és csak webshopot tart fent. A költséges ügynöki hálózat és a szaküzlet fenntartási költségeit inkább visszaadja vásárlóinak kedvezmények formájában.

A hazai szakmai webáruházak fejlődésének egyik sikertörténete egy fogorvos által alapított fogászati webáruház, a Keverocsor.hu. Dr. Handa Tibor húsz éve dolgozott szakmájában és sokat gondolkozott azon, hogyan lehetne praxisa működését hatékonyabbá tenni. Mivel nem talált olyan kereskedőt a hazai piacon, amely a külföldi piacterekkel versenyképes áron tudta volna kiszolgálni az igényeket, megfelelő ellátást biztosítva kellően gyors kiszállítással, megalapította fogászati webáruházát, amely túlzás nélkül állítható: sikertörténet lett.

 

 

Először a legegyszerűbb egyszer használatos termékekre összpontosított, mint a vattarolniorvosi maszkokorvosi kesztyűknyálszívók, majd idővel a nagyobb tudású sterilizációs és infekció kontroll termékekből is egyre több fogyott, mint pl. a sterilizációs tasak, sterilizációs tekercsfertőtlenítő kendő.

Ma már egyre nagyobb a bizalom a távol-keleti termékek iránt, így a kompozit tömőanyagok, és lenyomatvételi anyagok mellett az olyan gépekre is nagy a kereslet, mint a fotopolimerizációs lámpaguttaperchavágómélyhúzógép és gipszcsiszoló.

Sőt, a nem szakmabeli vásárlók körében nagyon népszerű a cipővédő és az alginát.

És hogy mit hoz a jövő? Az online kereskedelem fejlődésével még több terméket: egyre több dolgot lehet megvásárolni az olyan speciális területeken is, mint a fogászati kellékek piaca.

Tartalomhoz tartozó címkék: fogápolás - szájhigiénia
blog comments powered by Disqus

Keresés