Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Karácsonyi ötletelés - Ha nem csak a Mikulásnak van tele a puttonya

Karácsonyi ötletelés - Ha nem csak a Mikulásnak van tele a puttonya Hol volt, hol nem volt, az ünnepi készülődésen innen, és a Black Friday-en túl, élt egyszer egy jóravaló ember. Karácsonyi meglepetéseket keresgélt szerettei számára, de sem igazán jó ötlete, sem kedve nem volt az ünnepek előtti tolongásban való részvételre…

Ismerős a mese? Akkor a legjobb helyen jár! Ultrahangos fogkeféink, fog- és szájápolási összeállításaink nem csak szép, de valóban hasznos ajándékok lehetnek, gyerekeknek, felnőtteknek, fogszabályzót vagy implantátumot viselőknek egyaránt.

Speciális ajánlatunk! – Metallic ultrahangos fogkefék

 

 

A Black Friday alatt is rendkívül népszerű kék vagy carbon színben elérhető Emmi-dent Platinum szettek mellett, szíves figyelmükbe ajánljuk ezüst, arany vagy antracit színű Metallic fogkeféinket is. Sőt! Idén karácsonykor a kisebb költségvetéssel vásárló, de mégis hasznos ajándékokat kereső érdeklődők számára is kedvezünk, amikor az igazán elegáns, sötétkék Metallic fogkeféinkre ünnepi akciót hirdetünk!

 

 

Premium diet fogyókúrás termékeink

 

„Mert a nyári forma télen készül!”

Idén nyáron nem sikerült összehozni az áhított strandformát? Fárasztó volt behúzott hassal sétálni nyaralás alatt? Tegyen érte, hogy jövő nyáron ne legyenek ilyen gondjai! Premium diet fogyókúrás étrendkiegészítőink szakszerű fogyasztásával – és az előírások betartásával - ön látványos eredményeket érhet el. Hogy milyen gyorsan? Elég gyorsan ahhoz, hogy tavasszal nyugodtan kisebbre cserélje télikabátját, és nyáron már büszkén fogadja az elismerő pillantásokat. Ehhez viszont időben kell lépnie! Rendeljen még idén széles ízválasztékkal összeállított Premium termékeinkből!

Hogy Önnek idén sem jelentett problémát, hogy összehozza az ideális súlyt és formát? Ehhez őszintén és szívből gratulálunk! Ebben az esetben segítsen barátainak és szeretteinek is az Önéhez hasonló eredmények elérésében, hiszen nem mindenki lehet olyan szerencsés - vagy kitartó? - mint Ön.

És a ráadás

Emmi for Men (ultrahangos fogkefe+fogkrém és Emmi 0.0.7 borotva)

Metallic ultrahangos fogkeféinkről már sokat olvashatott néhány bekezdéssel feljebb. Na de mi a helyzet a 0.0.7-es borotvával?

Véleményünk szerint  - a jelenleg elérhető legjobb ilyen termék Magyarországon. A hét penge és az arc vonalát követő fej gondoskodik róla, hogy az arcbőr akár a borotválkozás után 24 órával is síma tapintású legyen. 

  • 6 penge a nagyobb arcfelületekhez és +1 penge a nehezen hozzáférhető helyekhez
  • 30 ° -os szögben mozgó fej
  • Integrált védelmi rendszer
  • 1 fej átlagosan 1 hónapig használható (Felhasználói tapasztalatok alapján.)
  • Made in Germany

A német laboratóriumokban kifejlesztett 6+1 pengés Emmi 0.0.7 borotva, az egymáshoz ideális távolságra elhelyezett pengéinek köszönhetően csökkenti a bőrre gyakorolt ​​nyomást, és lehetővé teszi különösen alapos és kényelmes borotválkozást.

A kényelmes használatról a borotvafej felső szélén található gélszerkezet gondoskodik, ez biztosítja, hogy a borotva még finomabban tudjon a bőr felületén siklani, így elkerülhetjük a "húzó és kaparó" érzést.

A borotvafej hátsó szélén elhelyezett +1 penge segítségévela nehéz elérhető területeket is meg tudjuk közelíteni.

Emmi 007 - 7 pengés borotva

Tartalomhoz tartozó címkék: promóció - akció
blog comments powered by Disqus

Keresés