Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Az Év Webshopja 2018 - Díjátadó

Az Év Webshopja 2018 - Díjátadó

Péntek este lezajlott a 2018-as Az Év Webshopja díjátadó gálája, a budapesti Symbol-ban. És láss csodát, a második helyezettnek járó trófea, a mi asztalunknál landolt. DE!!!

Mielőtt maga alá temetne bennünket a gratuláló e-mailek áradata,  halkan - vagy inkább jó hangosan - jelezni szeretnénk, hogy a díjat nem mi, hanem a velünk egy asztalnál helyet foglaló, lakberendezési- és bútor webáruház, a dodo.hu alapítói vehették át. Hogy akkor most mi van? Mindössze annyi, hogy idén nem a jopatikus.hu nyerte meg Az Év Webshopja versenyt.

Mit nyertünk, ha nem nyertünk? 

Mire elég a legjobb 25 között lenni?

Egy ilyen megmérettetés után örömöt vagy csalódottságot illene éreznie az ember fiának és lányának. Utóbbit mi semmi esetre sem tapasztaltunk. A közel 200 induló közül  bekerülni a legjobb 25 közé, már önmagában is öröm és megtiszteltetés. Az pedig, hogy idén nem jött össze a dobogós helyezés, csak további lökést adhat ahhoz, hogy jövőre még többet tegyünk bele webáruházunkba. Veszíteni pedig semmi esetre sem veszítettünk semmit, inkább nyertünk. Nyertünk egy kellemes estét, amit egy színvonalas rendezvényen, érdekes emberek társaságában tölthettünk el. Továbbá nyertünk sok tapasztalatot, és új ötleteket is meríthet(t)ünk a rendezvényen megismert honlapokból. 

Az Év Webshopja 2018 - döntős

De akkor kinek szóljon idén a "We are the champions"?

A győztesek

Harmadik helyen zárta a versenyt a minőségi baba-mama ruházattal és kiegészítőkkel foglalkozó naturanyu.hu. Második helyezett lett az írásunk elején már említett lakberendezési- és bútor webáruház, a dodo.hu. (Zárójelben jegyezném meg, hogy utólag megnéztük mindhárom díjazottat és nálunk ők vitték a pálmát. ;) Első helyen pedig a szerszámokat és gépeket forgalmazó online barkácsáruház, a szerszamkell.hu szerepelt.

A győzteseknek szívből gratulálunk, a főszervező Complexpress Logisztika Kft -nek pedig köszönjük a lehetőséget! Jövőre találkozunk (?) az újabb megmérettetésen!

Külön köszönetet kell mondanunk nagykereskedelmi partnerünknek, a Patikatárs Kft -nek. Munkatársaik nap mint nap biztosítják számunkra, és megrendelőink számára a Premium Diet és Emmi-dent termékeket, így mi méginkább koncentrálhatunk a webáruházunk fejlesztésére, tökéletesítésére.

- jópatikus-

Tartalomhoz tartozó címkék: rólunk - a jópatikusról
blog comments powered by Disqus

Keresés