Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vérnyomásmérő, automata vérnyomásmérő

Ön itt jár: Kezdőlap > Orvostechnikai eszközök >

Vérnyomásmérő, automata vérnyomásmérő

A vérnyomás rendszeres mérése rendkívül fontos szerepet tölt be az egészséges életmód fenntartásában. Jelenleg a magas vérnyomás az egyik leggyakoribb szív és érrendszeri betegség hazánkban. Gyakorlatilag mindegy, hogy felkaros vérnyomásmérőt vagy csuklós vérnyomásmérőt használunk, ugyanakkor általánosságban elmondható, hogy a felkaron mért vérnyomás adja a legmegbízhatóbb adatokat. Természetesen digitális vérnyomásmérőink között felkaros és csuklós eszközök is megtalálhatók.

Rendezés:
Gmed 126 automata vérnyomásmérő, egy kompakt, digitális, felkaros, oszcillometrikus elven működő eszköz, a vérnyomás és pulzus egyszerű és gyors otthoni mérésére szolgál.
Raktáron
12.800 Ft
A hálózati adapterrel működtethető Nissei DS-11A digitális vérnyomásmérő, bátran indulhat a legjobb vérnyomásmérő címért. Használata nem csak rendkívül egyszerű, de valóban kényelmes is. A mandzsetta felfújása alatt, a készülék mérést végez a gyors és kényelmes nyomás érdekében, és csak az egyéni felső értékig pumpál, nem szorítja a kart.
Raktáron
16.900 Ft 14.898 Ft
5 / 5 csillag!
(1)
A Nissei WSK-1011 automata csuklós vérnyomásmérő használata nem csak rendkívül egyszerű, de valóban kényelmes is. A mandzsetta felfújása alatt, a készülék mérést végez a gyors és kényelmes nyomás érdekében, és csak az egyéni felső értékig pumpál, nem szorítja a kart.
Raktáron
16.900 Ft 15.898 Ft
A hálózati adapterrel működtethető DSK-1031A digitális vérnyomásmérő, bátran indulhat a legjobb vérnyomásmérő címért. Használata nem csak rendkívül egyszerű, de valóban kényelmes is. A mandzsetta felfújása alatt, a készülék mérést végez a gyors és kényelmes nyomás érdekében, és csak az egyéni felső értékig pumpál, nem szorítja a kart.
Raktáron
24.900 Ft

Keresés