Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A légúti panaszok kezelésének egyik leghatékonyabb módja lehet az inhalációs terápia. Ilyenkor közvetlenül az érintett területre, azaz a tüdőbe jutnak a hatóanyagok. Az így bevitt hatóanyagok  negatív mellékhatások nélkül, hosszabb ideig fejtik ki hatásukat, mint a szájon át szedhető gyógyszerek. Ez jelentősen felgyorsítja a gyógyulási folyamatot.

Salvus víz, fiziológiás sóoldat - vagy orvosi javaslat után - gyógyszer inhalálásához, hasznos segítség egy gépi inhalátor készülék, amely a porlasztási folyamatot követően a szervezetbe juttatja a hatóanyagot, csutorán vagy maszkon keresztül.

Figyelem! Kizárólag orvosi javaslatra végezzünk gyógyszeres inhalációt!

Rendezés:
Kompakt kialakítású, kompresszoros társaihoz képes NAGYON KICSI (midössze: 147x95x137 mm) inhaláló készülék. Rendkívül megbízható modell. Salvus vízzel, fiziológiás sóoldattal - vagy orvosi javaslat után - gyógyszer inhalálásához is használható.
Raktáron
17.900 Ft 13.399 Ft
Kompakt kialakítású, inhaláló készülék. Otthoni és klinikai célokra egyaránt megfelel. Rendkívül megbízható modell. Salvus vízzel, fiziológiás sóoldattal - vagy orvosi javaslat után - gyógyszer inhalálásához is használható.
Raktáron
18.900 Ft 17.399 Ft
LD-812U ultrahangos inhalátor a legújabb MESH-technológiát alkalmazza az aeroszol előállításához: egy “MESH” membrán és egy alacsony frekvenciájú ultrahang-generátor segítségével.
Raktáron
19.900 Ft 17.900 Ft
5 / 5 csillag!
(2)

Keresés