Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vérnyomásmérő, inhalátor, véroxigénmérő

Ön itt jár: Kezdőlap >

Orvostechnikai eszközök

Professzionális, otthon is használható orvostechnikai eszközök, melyeket saját maga, vagy szerettei is könnyedén kezelni tudnak.

A vérnyomás rendszeres mérése fontos szerepet játszik az egészséges életmód fenntartásában, a magas vérnyomás ugyanis az egyik leggyakoribb szív és érrendszeri betegség hazánkban. Digitális vérnyomásmérőink felkaros és csuklós kivitelben kaphatók. A Kazuo Kawasaki tervező nevével fémjelzett, japán gyártmányú NISSEI termékeink megbízható és tartós működésükkel, pontos mérési eredményeikkel joggal indulhatnak a legjobb vérnyomásmérő kitüntető címért. 

Felső-, közép- és alsólégúti megbetegedések kezelésére, azok tüneteinek enyhítésére kiváló eszköz lehet egy kompresszoros vagy ultrahangos elven működő inhalátor készülék. A kompresszoros típusokat elsősorban otthon, míg az ultrahangos, hordozható inhalátorokat bárhol alkalmazhatja.

Rendezés:
US Ultrasonic ultrahangos inhalátor, csendes működésű, kis energiafogyasztású kézi inhalátor készülék.
Raktáron
16.490 Ft
5 / 5 csillag!
(1)
GM ultrahangos inhalátor, rendkívül halk működéssel, így akár pici babák is könnyebben elfogadják a kezelést.
Raktáron
14.900 Ft 14.155 Ft
5 / 5 csillag!
(3)
Kompakt kialakítású, kompresszoros társaihoz képes NAGYON KICSI (midössze: 147x95x137 mm) inhaláló készülék. Rendkívül megbízható modell. Salvus vízzel, fiziológiás sóoldattal - vagy orvosi javaslat után - gyógyszer inhalálásához is használható.
Raktáron
17.900 Ft 15.215 Ft
5 / 5 csillag!
(2)
Kompakt kialakítású, inhaláló készülék. Otthoni és klinikai célokra egyaránt megfelel. Rendkívül megbízható modell. Salvus vízzel, fiziológiás sóoldattal - vagy orvosi javaslat után - gyógyszer inhalálásához is használható.
Előrendelhető (kb 5-7 munkanap)
18.900 Ft 17.399 Ft
Kompakt kialakítású, inhaláló készülék. Otthoni és klinikai célokra egyaránt megfelel. Rendkívül megbízható modell. Salvus vízzel, fiziológiás sóoldattal - vagy orvosi javaslat után - gyógyszer inhalálásához is használható.
Raktáron
18.500 Ft 16.900 Ft

LD-812U ultrahangos inhalátor a legújabb MESH-technológiát alkalmazza az aeroszol előállításához: egy “MESH” membrán és egy alacsony frekvenciájú ultrahang-generátor segítségével.

Ez a termék jelenleg nem elérhető. HELYETTE ezt ajánljuk: GM ultrahangos inhalátor

Jelenleg nem rendelhető
19.900 Ft 16.900 Ft
5 / 5 csillag!
(4)
A hálózati adapterrel működtethető DSK-1031A digitális vérnyomásmérő, bátran indulhat a legjobb vérnyomásmérő címért. Használata nem csak rendkívül egyszerű, de valóban kényelmes is. A mandzsetta felfújása alatt, a készülék mérést végez a gyors és kényelmes nyomás érdekében, és csak az egyéni felső értékig pumpál, nem szorítja a kart.
Raktáron
24.900 Ft

A hálózati adapterrel működtethető Nissei DS-11A digitális vérnyomásmérő, bátran indulhat a legjobb vérnyomásmérő címért. Használata nem csak rendkívül egyszerű, de valóban kényelmes is. A mandzsetta felfújása alatt, a készülék mérést végez a gyors és kényelmes nyomás érdekében, és csak az egyéni felső értékig pumpál, nem szorítja a kart.

Raktáron
16.900 Ft 14.898 Ft
5 / 5 csillag!
(2)
A Nissei WSK-1011 automata csuklós vérnyomásmérő használata nem csak rendkívül egyszerű, de valóban kényelmes is. A mandzsetta felfújása alatt, a készülék mérést végez a gyors és kényelmes nyomás érdekében, és csak az egyéni felső értékig pumpál, nem szorítja a kart.
Raktáron
16.900 Ft 15.898 Ft

Keresés