Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Állati jó fogmosás kis kedvenceinknek - Emmi-pet ultrahangos kutya fogkefe

Állati jó fogmosás kis kedvenceinknek - Emmi-pet ultrahangos kutya fogkefe Mit mond a kutya, akinek ultrahangos fogkefével tisztítják a fogait? Semmit, hiszen a kutyák nem tudnak beszélni. Viszont az állat „mosolya”, frissebb lehelete, fehérebb fogazata, és persze a jó közérzete mindent elárul.

Ultrahangos fogkefe kutyáknak, cicáknak

Számtalanszor írtunk már az ultrahangos fogápolás, emberekre gyakorolt pozitív hatásairól. Vagy arról, hogy milyen a jó fogkefe, vagy a jó fogmosás. Nos ezeket a felfedezéseket nem sajátíthatjuk ki magunknak, bizony illik juttatni belőle házi kedvenceinknek, cicáinknak és kutyusainknak is!  Az Emmi-pet ultrahangos fogkefe működése és hatásmechanizmusa, lényegében megegyezik az emberek számára készülő Emmi-dent fogkefékével. Az ultrahang és a speciális fogkrémben – fogmosás közben – kialakuló mikrobuborékok hatása pont úgy érvényesül kutyusok esetében, mint ahogyan a gazdiknál.

 

Emmi-pet ultrahangos fogkefe szett - jopatikus.hu

 

Ultrahanggal a fogkő ellen

Kutyák esetében az egyik legnagyobb problémát általában az állatok fogain megtelepedő fogkő okozza. Az évek alatt lerakódott fogkövet nem, vagy csak részben tudják eltávolítani a manuális „kaparászós” elven működő eszközök, rágókák… Az egyik megoldás, az állatorvosok vagy kutyakozmetikusok által, rendelői/szalon körülmények között történő, rendszeres fogkőeltávolítás. Az eljárást természetesen időről-időre meg kell ismételni, ami kutyát és gazdiját egyaránt megviselheti, hiszen bármilyen jó szakemberhez is visszük az állatot, egy idegen közegben, idegen eszközökkel történő – pláne altatásos – beavatkozás, mindig nyomot hagy a kutyus (és gazdája) lelkében. Mi a megoldás? Egy működő, hatékony beavatkozás, amit otthoni körülmények között el tudunk végezni, úgy, hogy közben a kutya-gazda viszony nem sérül, hanem – a közös tevékenység révén – akár tovább erősödik. Magyarul: távolítsuk el a fogkövet mi magunk, egyszerűen, gyorsan, a lehető legkisebb kellemetlenségek árán. Ezt kínálja az Emmi-pet ultrahangos fogkefe.

Így működik az ultrahangos kutya fogkefe

Ultrahangos Emmi-pet fogkeféink működésére jellemző, hogy rezgés és hanghatások nélkül, dörzsölés és sikálás mentesen tisztítják meg kutyáink, cicáink fogazatát.

A technológia pedig a következő:

A hagyományos – manuális – fogtisztítási eljárások alkalmával, mechanikus mozgásokkal (dörzsölés, sikálás), valamint a fogkrémekben található szemcsés dörzsanyagok segítségével távolítjuk el a fogakról a lerakódott lepedéket, fogkövet, szennyeződéseket. Az állatok számára forgalmazott, kézi fogkefék mindegyike ezen elv szerint működik. (Ezt a szakirodalom makro-tisztítás néven is emlegeti.)

 

Ultrahangos Emmi-pet kutya fogkeféink hatékonysága - jópatikus

 

A fentiekkel szemben, az ultrahangos működésű Emmi-pet fogkefék, (az emberek számára kialakított ultrahangos termékekkel megegyező módon) 96 ezer rezgés/perces teljesítményükkel egy egészen más dimenzióját jelentik állataink otthoni fogápolásának. Az Emmi-pet fogkefék  a legújabb ultrahang technológiát használják. Ennek köszönhetően, a szájüreg olyan pontjain is végbemegy a tisztítás, ahová a klasszikus kézi fogkefe feje nem fér be, nem ér el. Az ultrahang hullámok behatolnak a fogak közti legkisebb résekbe, mechanikus nyomás nélkül, hatékonyan tisztítják a fogakat, fogközöket, réseket és fogínytasakokat. Már néhány használat után látható az eredmény, és a kezelt kutyák fogazata fehérebb, leheletük frissebb (nincs kellemetlen szájszag) lesz. A kezelések nyomán, a lerakódott fogkő felpuhul, amit aztán könnyedén el tudunk távolítani akár kézzel, akár egy rózsafa pálcika segítségével.

 

Emmi-pet ultrahangos fogkefe használata - jopatikus.hu

 

Ultrahangos Emmi-pet termékeinkről további információkat talál a termékek hivatalos magyarországi nagykereskedője, a Patikatárs Kft. honlapján.

 

Emmi-pet ultrahangos kutyafogkefe előtte-utána -jópatikus

 

A kimondottan kutyák és cicák fogainak ápolásához kifejlesztett termékünk használati útmutatóját innen is letöltheti: Emmi-pet ultrahangos fogkefe állatoknak (Letölthető PDF)

- jópatikus -

 

Tartalomhoz tartozó címkék: fogápolás - szájhigiénia
blog comments powered by Disqus

Keresés