Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ultrahangos inhalátor – Zsebben a segítség

Ultrahangos inhalátor – Zsebben a segítség

A jótékony hatású szerek inhalációs eljárással történő bevitele, már nagyszüleink házi patikáiban is jelen volt. Gondoljunk csak a megfázások alkalmával „bevetett” kamillás vagy egyszerű sós vizes inhalálásra.

Törölköző helyett ultrahangos inhalátor

Hajdan, a páradús környezet kialakításhoz – a párologtatott meleg folyadékon kívül – minimum szükségünk volt egy nagyobb tálra, és egy törölközőre (vagy takaróra), plusz egy asztalra és helyre… Ma már elegendő egy inhalátor, aminek maszkját vagy csutoráját az arcunkhoz emeljük. És ha ez az inhalátor történetesen egy hordozható kivitelű, ultrahangos típus, még a hálózati áramforrást is szabadon elhagyhatjuk. Zsebünkből bárhol, bármikor elővehetjük ultrahangos inhalátorunkat, hogy enyhítsük az allergia, megfázás… tüneteit, vagy belélegezzük a szakember által fe/előírt gyógyszereket.

Nem csak kicsi, de csendes is

Ha gépi inhalálást említünk, általában mindenkinek a kompresszoros elven működő, hangosan berregő, általában hálózati áramról használt inhalátorok ugranak be. Ezek a készülékek valóban nagyszerűen alkalmazhatók otthoni – helyhez kötött – körülmények között, illetve olyan felhasználók esetében, akiknél nem jelent gondot a hangos zúgás, berregés. Ugyanakkor például pici babák, kisgyermekek esetén, a zajos működés ellenérzéseket válthat ki a kezeléssel szemben. Az ultrahangos inhalátorok szinte teljesen zajtalanul teszik a dolgukat, így akár egy szundikáló baba sem riad fel rá.  

Köhög, tüsszög…? Elő az inhalátort!

Akár megfázásról, allergiáról, asztmáról, orrdugulásról, vagy hörghurutról is legyen szó, minden esetben hasznos segítség lehet egy ultrahangos inhalátor.

- jópatikus

Tartalomhoz tartozó címkék: légúti panaszok - inhalátor
blog comments powered by Disqus

Keresés