Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Emmi 0.0.7. - Bőrápolás férfiaknak

Ön itt jár: Kezdőlap > Emmi-skin bőrápolás >

Emmi 0.0.7. - Bőrápolás férfiaknak

Az Emmi 0.0.7 - 7 pengés borotva a - véleményünk szerint  - jelenleg elérhető legjobb ilyen termék. A 6+1 penge, illetve az arc vonalát követő fej gondoskodik róla, hogy az arcbőr borotválkozás után akár 24 órával is síma tapintású legyen. Az Emmi 0.0.7 borotva tökéletes hatásmechanizmusának titka, az egymáshoz ideális távolságra elhelyezett pengékben rejlik. A borotvafej elején található 6 penge úgy helyezkedik el, hogy a lehető legkisebb nyomást gyakorolja a borotvált felületre.

Emmi 0.0.7 - 7 pengés borotva - jopatikus.hu

borotvafej hátsó szélén elhelyezett +1 pengével pedig, a nehéz elérhető területeket, például az orr alatti részeket is könnyedén meg tudjuk közelíteni. A kényelmes használatról a borotvafej felső szélén található gélszerkezet gondoskodik, ez biztosítja, hogy a borotva még finomabban tudjon a bőr felületén siklani, így elkerülhetjük a "húzó és kaparó" érzést.

Rendezés:

Az Emmi 007 - 7 pengés borotva a - véleményünk szerint  - jelenleg elérhető legjobb ilyen termék. A hét penge és az arc vonalát követő fej gondoskodik róla, hogy az arcbőr akár a borotválkozás után 24 órával is síma tapintású legyen. 

• 6+1 penge
• 30 ° -os szögben mozgó fej
• Integrált védelmi rendszer

Raktáron
8.490 Ft

Keresés