Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Premium Diet Brownie - "Kis nasi" a diéta alatt

Ön itt jár: Kezdőlap > Premium Diet fogyókúra >

Premium Diet Brownie - Étkezéspótló szelet

Premium Diet Brownie étkezéshelyettesítő szeletek kalóriaszegény tápanyagforrások. Amennyiben Ön diétás étrend kialakításán gondolkodik, válassza Premium Diet termékeinket! A Brownie szeletekben minden fontos vitamin, ásványi anyag és nyomelem megtalálható, amit egy főétkezésnek - és különösen a fogyókúrás ételeknek -  tartalmaznia kell. A Premium Diet Brownie szeletek jelenleg négyféle ízesítésben biztosítják a diéta programban résztvevők egészséges fogyókúráját.

Rendezés:

Étkezéspótló szelet, 55 g/szelet

Javasoljuk utazáskor vagy sportolás után, amikor szükség van kalóriabevitelre, valamint nassoláshoz. 1 PREMIUM  DIET BROWNIE szelet egyszeri étkezést, illetve egy adag PREMIUM REGULART helyettesít.

Kiszerelés: 1 db

Raktáron
1.289 Ft 1.189 Ft

A Premium Diet Brownie étkezéshelyettesítő csokoládé szelet kalóriaszegény, és minden fontos tápanyag (vitamin, ásványi anyag és nyomelem) megtalálható benne, amit egy főétkezésnek tartalmaznia kell.

Kiszerelés: 1 db (70 g)

Raktáron
1.289 Ft

A Premium Diet Brownie étkezéshelyettesítő málnás-meggyes szelet kalóriaszegény, és minden fontos tápanyag (vitamin, ásványi anyag és nyomelem) megtalálható benne, amit egy főétkezésnek tartalmaznia kell.

Kiszerelés: 1 db (60 g)

Raktáron
1.289 Ft

A Premium Diet Brownie étkezéshelyettesítő cappuccinós szelet kalóriaszegény, és minden fontos tápanyag (vitamin, ásványi anyag és nyomelem) megtalálható benne, amit egy főétkezésnek tartalmaznia kell.

Kiszerelés: 1 db (60 g)

Raktáron
1.289 Ft

Keresés