Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Norbi update helyett, Norbi űrhajós diéta?

Norbi update helyett, Norbi űrhajós diéta? Az ország „fogyókúrás guruja” Schobert Norbi kitálalt. Ezúttal viszont nem egy új update étel került terítékre, hanem a „nagy titkot”, amit nem kisebb szervezet, mint a NASA (Nemzeti Repülési és Űrhajózási Hivatal - USA) osztott meg vele, még a ’80-as években.

Szkafander nincs, diéta van

Az új (???) diéta program célja tehát, ha nem is a súlytalanság, de mindenképpen a kevesebb súly elérése lenne. Norbi elmondása szerint, anno ennek az űrhajós diéta programnak köszönhette, hogy alig egy év alatt, 40 (mondom negyven) kilótól szabadult meg. Majd fogta ezt a szuper fogyókúrás módszert, és jó alaposan eldugta a szekrény mélyére, hogy aztán egészen más elgondolások mentén mozgassa, fogyassza, formálja át, nemzetünk kilóitól szabadulni vágyó tagjait. És (itt jön az érdemeit elismerő rész) tette ezt sikeresen és eredményesen, hiszen függetlenül attól, hogy valaki „Norbi hívő vagy tagadó” álláspontot képvisel, azt senki sem cáfolhatja, hogy Norbi (és felesége Rubint Réka) neve, mára egyé vált a fogyókúra, diéta és update kifejezésekkel. Szóval igen, a fogyókúra birodalom sikeres kiépítéséért, az abba tett rengeteg munkáért, és elsősorban a megszámlálhatatlanul sok ember megmozgatásáért, jár a pont és a pacsi! De ez az űrhajós diéta…

Kövér űrhajósok márpedig nincsenek

Ez elég valószínű. Ennek viszont aligha az lehet az oka, hogy a NASA speciális diéta programmal trenírozná őket, mintsem inkább a tény, hogy (legjobb tudomásunk, és ebben a témában laikus ismereteink szerint) űrhajósok többnyire a hadsereg kötelékéből (általában vadászpilóták) kerülnek ki, illetve a civil (pl kutató) állománynak is, alapból megfelelő fizikai felkészültséggel kell rendelkezniük. Egy szó, mint száz, rajtuk nem a szuper titkos diéta módszer segít.

A kérdések csak úgy záporoznak a fejemben. Mert HA valóban egy titkos NASA program került Norbi birtokába (köhöm-köhöm), azt miért nem fedte fel eddig? Vagy felfedte csak másként hívta? Akkor hol van itt az újdonság? Egyáltalán miért keresne meg a NASA, egy túlsúlyos magyar srácot a '80-as években? És mi a helyzet az eddigi eljárásokkal, videókkal, menükkel…? Nem azok voltak a legeslegeslegjobb módszerek?

 

Hatékony diéta koplalás nélkül - Premium Diet Regular málna ízben

 

Nem a diétában nem hiszünk

Sokszor írtuk, mondtuk, mondjuk… a megfelelő célkitűzéssel, elszántsággal és kitartással (na meg némi mozgással) bárki képes fogyni. Az más kérdés, és fogyókúra módszere válogatja, hogy az eredmény mennyire lesz tartós, később visszajönnek-e a plusz kilók stb stb. Mint ahogyan az sem mindegy, miből (zsír- vagy izomszövetek) fogyunk… Egy viszont biztos, Norbi ismét megtalálta, a fogyni vágyó tömegek (jelenleg egyik legnépszerűbb) hívó szavát: űrhajós diéta.

- jopatikus -

Photo created by freepik - www.freepik.com

Tartalomhoz tartozó címkék: diéta - fogyókúra
blog comments powered by Disqus

Keresés