Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Metallic vs Platinum – különbségek és egyezések ultrahangos fogkeféink között

Metallic vs Platinum – különbségek és egyezések ultrahangos fogkeféink között A „hagyományos” elektromos fogkefék, és az általunk is forgalmazott Emmi-dent ultrahangos fogkefék közötti különbségek sora igen terjedelmes. Ezekkel itt nem is foglalkoznánk részletesebben, talán csak a legfontosabbat emelnénk ki, ez pedig a termékek közötti teljesítmény különbség. 

Míg az elektromos fogkefék 20-30 ezer rezgés/perc teljesítménnyel dolgoznak, az ultrahangos Emmi-dent fogkefék 96 millió rezgés/perces (!) teljesítményükkel egy egészen más dimenzióját nyitják meg az otthoni fogápolásnak. Ezen talán nincs is mit tovább magyarázni.

Így működik az ultrahangos fogmosás

A technológia lényege

A világszabadalommal védett ultrahangos fogkefefejben elhelyezett piezo-chip által generált ultrahangot, és a percenkénti 96 millió ultrahang-impulzust a fogkefefej sörtéi vezetik közvetlenül az ultrahangos fogkrémbe. Itt mikrobuborékok keletkeznek és tisztítják meg alaposan, dörzsölés nélkül fogait és védik fogínyét. Az eredmény - érezhetően simább fogak. A baktériumok elpusztulnak és a szájüreg a fogtisztítás után hosszú ideig tartósan friss marad.

 

Az ultrahangos fogkefe használata - jopatikus.hu

Különbségek ultrahangos fogkeféink között

Amiben nincs különbség, az az ultrahangos technológia, és a hatékony fogtisztítás. És hogy miben van különbség? Leegyszerűsítve, az Emmi-dent Platinum fogkefék, az Emmi-dent Metallic termékek továbbfejlesztett változatai.

Platinum fejlesztések:

  • Teljesen digitális SMD technológia a hosszabb élettartamért. 
  • Új fogkefefej csatlakoztatási mechanizmus: Új fejlesztésű, négy tüskével csatlakozó fogkefe-fejek - Az Emmi-dent Platinum cserélhető fejek talpába 4 érintkező került, az Emmi-dent Platinum nyélhez történő csatlakozáshoz. Ez az újítás megakadályozza, hogy felhelyezéskor ferdén álljon a fej, így az érintkező tüskék sem tudnak elgörbülni. Ezáltal a fej felhelyezése és eltávolítása is könnyebbé válik.
  • A fogtisztítás idejének optimális ellenőrzése intelligens, akusztikus és rezgő időzítővel – 6 másodpercenként hangjelzés figyelmeztet a fogkefe áthelyezésére.
  • Az akkumulátor töltöttségének biztos figyelemmel kísérése 3-színű LED-technológiával.
  • Akku-Save-System - időzítő a 6 perc utáni használat automatikus leállításához
  • Új fejlesztésű lítium-ion akkumulátor, a még hosszabb használhatóságért.
  • Alumínium ház a jobb megjelenésért és stabilitásért. (Természetesen ez szubjektív, kinek a Metallic, kinek a Platinum formavilága tetszik jobban.)

 

Emmi-dent ultrahangos fogkefék a jopatikus.hu-n

Bárhogy is dönt, akár Metallic, akár Platinum termékeink közül választ, ultrahangos fogkeféink garantáltan nem okoznak csalódást. Erről a folyamatos kiegészítő utánpótlás, a kétéves (német) gyártói garancia. illetve a simább és fehérebb fogai gondoskodnak. Ha további összehasonlításokra kíváncsi, tudni szeretné az ultrahangos fogkefék és szónikus fogkefék közötti alapvető különbségeket, látogasson el nagykereskedelmi partnerünk, a Patikatárs Kft. oldalára!

Tartalomhoz tartozó címkék: fogápolás - szájhigiénia
blog comments powered by Disqus

Keresés