Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Inhalátort, de azonnal!

Inhalátort, de azonnal!

Ha betegség támadja meg szervezetünket, azonnal szükségünk van a gyógyulást hozó készítményekre, készülékekre. Különösen így van ez akkor, ha gyermekünknél jelentkeznek az aggasztó tünetek.

Inhalátorok raktárról

A köhögési rohamok – különösen az éjszakai órákban történő – felerősödése minden kisgyermekes szülő rémálmai között szerepelnek. A légúti problémákkal küszködő kicsin gyakran segíthet a Salvus vizes inhalálás. Azaz segíthetne, ha kéznél lenne egy ultrahangos vagy kompresszoros inhalátor.

A termékválasztékunkban megtalálható, és „Raktáron” jelöléssel ellátott inhalátor készülékek valóban megtalálhatók raktárunkban, azokat a megrendelést követően postára adjuk, és már akár másnap a segítségére lehet Önnek és családjának.

Kompresszoros inhalátorok raktárról!

Salvus vizes inhalátort keres?

Az LD221C kompresszoros inhalátor, 3 év garanciával és kitűnő teljesítményével az egyik legjobb választás lehet. Ha pedig pici baba számára keres inhalátort, a GM ultrahangos készülék lesz a jó döntés. Hihetetlenül halk, és nagyon kis energiaigényű – hordozható – készülék. (Az inhalátor típusokkal foglalkozó írásunkat itt találja!)

Inhalátor készülékeink teljes listáját, azok alkalmazhatóságáról készült leírásuk alatt is megtalálja!

Jó egészséget, mielőbbi gyógyulást kívánunk!

- jópatikus -

Tartalomhoz tartozó címkék: légúti panaszok - inhalátor
blog comments powered by Disqus

Keresés