Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Inhalátor megelőzésre és tüneti kezelésre is

Inhalátor megelőzésre és tüneti kezelésre is

Ha inhalátor használatáról beszélünk, a legtöbben súlyos lefolyású, komoly légzőszervi megbetegedésekre gondolnak. Pedig jó ha tudjuk, egy inhalátor a megelőzés terén is nagyon sokat tehet értünk.

Inhalátorok a mindennapokban

Az inhalátor készülékek megléte, általában olyan otthonokban mindennapos, ahol asztmától vagy allergiától szenvedő felnőttek és gyerekek, esetleg kruppos rohamokkal küzdő kisgyermekek élnek. (Utóbbit általában 5-6 éves korukra „kinövik” a gyerekek, na de addig…) Igen, ők tudják jól, hogy a köhögési rohamok enyhítésére, a Salvus víz vagy a felírt gyógyszerek bevitelére milyen jól alkalmazható egy inhalátor készülék. Azt viszont kevesen gondolják, hogy – különösen az őszi/téli időszakban – milyen jól jöhet(ne) egy inhalátor, a kórokozókkal szemben vívott harcban. Hogyan? Megelőzéssel…

Inhalátor használata megelőzésre is

Inhaláljunk Salvus vízzel

A Salvus vizes inhalálásnak semmilyen mellékhatás nincsen, így a szmogos szürke időszakban akár a napi rutin része is lehetne az inhalálás. Az eljárás egészen pici babáktól a legidősebb felhasználókig, tényleg bárki számára eredményes lehet. Ha pedig zavarja a kisgyermekeket (és általában igen) a kompresszoros inhalátor hangja, válasszon ultrahangos készüléket. (Csendesebb, de az eredmény szempontjából nincs különbség.) A jól megválasztott inhalátor hosszú éveken át segítségünkre lehet, úgy a megelőzésben, mint a kialakult légzőszervi panaszok kezelésében.

- jópatikus -

blog comments powered by Disqus

Keresés