Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ön itt jár: > >

Blog-patikus

FOGYÓKÚRÁRÓL, DIÉTÁRÓL, FOGÁPOLÁSRÓL... KICSIT MÁSKÉPP

Fogyókúrával, diétával, zsírégetéssel... és a témához valamilyen formában kapcsolódó tényekkel, érdekességekkel, divat hóbortokkal foglalkozunk itt. Illetve a kimondottan otthoni használatra kifejlesztett ultrahangos készülékek, mint például az ultrahangos fogkefék és ultrahangos arctisztító készülékek, valamint ezek kiegészítői kerülnek górcső alá. Igyekszünk a fent említett témaköröket részletesen, talán kicsit lazábban, de megfelelő alapossággal és tényszerűen vizsgálni. Bejegyzéseinkben többek között olyan termékekről, érdekességekről is olvashat, melyek megkönnyíthetik az ideális - de mindenképpen egészségesebb - külső és belső elérését, már ami az optimális testsúlyt, a fogyókúrával leadott kilókat vagy az ápolt és fehér fogakat illeti. Az olvasgatáshoz kellemes időtöltést, míg a kiválasztott diéta programhoz sok sikert kívánunk!

Fogyókúra & diéta 2019-ben Brit kutatók szerint minden harmadik ember tesz fogyókúrával vagy életmódváltással kapcsolatos újévi fogadalmat. Hogy valóban így van-e, azt igazolni vagy cáfolni sem tudjuk. Az viszont biztos, hogy ha Ön is tett diétára vagy fogyókúrára vonatkozó ígéreteket, elsősorban kitartásra és alapos körültekintésre lesz szüksége...
Amit tudni akart(ál) a fogszuvasodásról, de sosem merte(d) megkérdezni Még szép. Ki mer bármit is kérdezni a fogorvosi székben ülve? Egyáltalán ki mer megnyikkanni a fogorvosnál? Mondjuk az, akinek nincs oka a pánikra, mert fogai épek és egészségesek.
A centi nem hazudik – Fogyókúra alatt ne a kilóknak higgyen! Fogyókúra alatt – különösen a kezdeti időszakban – sokan naponta, de minimum hetente több alkalommal a mérlegre állnak, és általában csalódottan tapasztalják, hogy a kitűzött cél még nagyon – nagyon messze van.
A divat-diéták veszélyei A strandszezon közeledtével egyre gyakrabban kerül előtérbe a diéta téma. Sokan előre rettegnek a „kevés ruha – sok fedetlen testrész” időszaktól, és olyan működő fogyókúra módszer után kutatnak, amivel rövid idő alatt, a lehető legjobb eredményt érhetik el. Csak óvatosan! Az úgynevezett divat diéták gyakran komoly egészségügyi kockázatot jelenthetnek.
A gyors fogyás lehetséges mellékhatásai

A nyári hónapok közeledtével, egyre többen fogadjuk meg: Lefogyunk, amilyen gyorsan csak lehet! Arra viszont érdemes odafigyelni, hogy a túl gyors fogyás nem csak esztétikai, de egészségügyi oldalról is veszélyes - de minimum káros - lehet.

Keresés