Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hugh Jackman diétája – Ez tartotta formában a Farkast 17 éven át

Hugh Jackman diétája – Ez tartotta formában a Farkast 17 éven át Az X-Men szériában (is) számtalanszor feszítő Hugh Jackman – elmondása szerint – egy időszakos böjtölési formának köszönheti hihetetlen fizikumát. Figyelem: Messziről jött Farkas azt mond, amit akar! És habár a látvány önmagáért beszél, arról már nem szól a fáma, milyen étrendkiegészítőkkel és edzésprogrammal jöttek össze azok az acélos izmok?

Diéta? Böjt? Vagy totál őrület?

Hugh Jackman az X-Men filmekben 17 éven át (!) játszotta Logant, a Farkast. Formája pedig egyre csak javult. Ez nem is csoda, a sztár mindig is a sportos, néha már önsanyargató életmódjáról volt ismert. (Edzőterem, kézi súlyzók, evezőgép… minden, amitől ég a zsír és dagad az izom.) Persze az eredmény a fotókon és a mozivásznon is jól látszik: a pasas egy gép. A nemrég Twitter-en is megszellőztetett diéta program, a David Zinczenko 2013-ban kiadott könyvére alapoz. Lényege, hogy a diétázó 8-órás időintervallumban fogyaszthat – lehetőleg–  magas fehérjetartalmú ételt, majd az ezt követő 16 órában koplalnia kell. A tengerentúlon népszerű könyv szerzője szerint, ha a táplálék bevitelét 8 órára korlátozzuk, testünket arra kényszerítjük, hogy az elraktározott zsírokhoz nyúljon energiaforrásként, illetve a hormonháztartásunk működése is az izomfejlődést fogja támogatni. (Növekedési hormon szintje emelkedik.)

 

Hugh Jackman diétája - Jópatikus

 

Fogyni jó, de koplalni is?

Köhöm-köhöm. A világ összes kincséért sem szeretnénk bajuszt akasztani Mr Zinczenko-val, pláne nem Farkas-úrral, de véleményünk szerint, minden olyan diéta vagy fogyókúra, ahol a koplalás mint „hozzávaló” megjelenik, az kiérdemli az „igencsak durva és kerülendő módja az önsanyargatásnak” jelzőt. 

 

Fogyjon koplalás nélkül! - jópatikus

 

Persze kinek a pap, kinek a Farkas mondja meg... de főleg a háziorvosa, hiszen a testünk ilyen rendhagyó sokkolása előtt, mindenképp érdemes kikérnünk a jó doktornő vagy doktor szakvéleményét! (Ez különösen fontos, ha vérnyomás problémával, szív- és érrendszeri problémávall, vagy bármilyen típusú cukorbetegséggel él együtt.) 

 

- jópatikus -

Tartalomhoz tartozó címkék: diéta - fogyókúra
blog comments powered by Disqus

Keresés