Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Premium Diet - Hatékony diéta koplalás nélkül

Premium Diet fogyókúra, egy speciális gyógyászati célra szánt élelmiszerekből összeállított, Németországban kifejlesztett, gyártott és ellenőrzött, valóban hatékony diéta program. A Premium Diet termékek szakszerű fogyasztásával - és a program előírásainak betartásával - Ön gyors, tartós, és egészséges fogyást érhet el. Szemben sok más zsírégető készítménnyel, a Premium Diet termékekkel folytatott diéta, nem jelent egyet a folyamatos koplalással. Sőt! 

A többféle ízesítésben kínált, magas fehérjetartalmú porokból, kimondottan ízletes és finom shake-eket készíthetünk, melyek elfogyasztásával az Ön szervezete minden fontos nyomelemet, vitamint és ásványi anyagot megkap, amire a normál működése során szüksége lehet. Szintén termékeink mellett szól, hogy a zsírégetés alatt, a plusz kilók valóban a zsír vesztését jelentik, ami nem egyenértékű a fogyókúrák alatt gyakran tapasztalt izomvesztéssel, és nem lép fel a sokszor emlegetett jojó effektus (gyors fogyás - gyors hízás) sem. A termékek bevitele során szervezete elegendő fehérjéhez jut, így az izomvesztés légyegében nem történik meg. Éppen ezért ajánljuk termékeinket nem csak a most életmódot váltó, fogyni vágyó vásárlóinknak, de az aktív életmódot élőknek, sportolóknak is. 
 

Hatékony diéta program 3 fázisban - a Premium Diet gyakorlati alkalmazása
 

  1. Alkalmazkodási fázis - Premium Diet Go fogyasztása, napi 5 alkalommal
  2. Zsírégetési fázis - Premium Diet Regular fogyasztása, napi 2 alkalommal
  3. Ellenőrzési fázis - Premium Diet Regular fogyasztása, napi 1 alkalommal

 

1. Premium Diet - Alkalmazkodási fázis

Alkalmazkodási fázis - Premium Diet Go 5x

Fogyasszon napi 5 alkalommal (3 órás intervallumok) Premium Diet Go porból készített shake-et! 

Az alkalmazkodási fázis időtartama 2 nap. Célja, hogy szervezetünk elhasználja az izmokban és a májban felhalmozott cukortartalékokat, így a zsírégetés mielőbb megkezdődhet, szervezetünk pedig felkészül a hatékony fogyásra.

Ebben az időszakban Ön kizárólag Premium Diet Go-t (speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer cukorral, vitaminokkal és ásványi anyagokkal az elhízás diétás kezelésének kiegészítésére) fogyaszthat. 

Premium Diet - Alkalmazkodási fázis - Premium Diet Go - jopatikus.hu

Ismerem a termékeket, lássuk a kínálatot!

 

2. Premium Diet - Zsírégetési fázis

Zsírégetési fázis - Premium Diet Regular 2x

diéta program harmadik napjától fogyasszon Premium Diet Regulart, napi 2 alkalommal! 

A harmadik napon megkezdődik a zsírégetés, ezzel együtt a 3 étkezés koncepciója is. A napi háromszori étkezésből kettőt a Premium Diet Regular-ral (speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer) kell pótolnunk, a napi egyszeri vegyes étkezést pedig reggel vagy délben kell elfogyasztani. A vegyes étkezés az, amit a kúrában résztvevő saját maga készít el.  A zsírégetési fázis addig tart, amíg Ön el nem éri az ideálisnak vélt testsúlyát. Fontos megjegyezni, hogy a Premium program lehetővé teszi a súlycsökkentést anélkül, hogy az izomzat jelentős mértékben leépülne, így amennyiben Ön sportoló, esetleg testépítő, a szálkásítási időszakban is eredményesen használhatja programunkat! 

Egy doboz Premium Diet Regular 30 adag port tartalmaz, ami napi két étkezés kiváltásával, több mint két hétre elegendő.

Premium Diet - Zsírégetési fázis - Premium Diet Regular - jopatikus.hu

Már alkalmazom a zsírégető programot, vásárolni szeretnék!

 

3. Premium Diet - Ellenőrzési fázis

Ellenőrzési fázis - Premium Diet Regular 1x

A program ezen szakaszában fogyasszon Premium Diet Regulart napi 1 alkalommal!

Ekkor már a testzsír tovább csökken, és a napi három étkezésből elegendő egyet kiváltania Premium Diet Regular shake fogyasztásával. Ezt célszerű a vacsorára időzíteni, azaz a reggeli és az ebéd egy jól összeállított vegyes étkezés legyen! Az ellenőrzési fázis 4-6 hétig tart, és optimális esetben, további - kisebb - súlycsökkenést eredményez.

Premium Diet - Ellenőrzési fázis - Premium Diet Regular - jopatikus.hu

Minden világos, lássuk a Premium termékekeket!

 

Válassza a hatékony, koplalás nélküli fogyókúrát!

 

Premium Diet Regular - Hatékony diéta, koplalás nélkül - jopatikus.hu

Túl vagyok a Premium zsírégető programon, és a véleményem a következő... (e-mail a jópatikus-nak).

 

Bizonytalan? Kérdései vannak? Ide kattintva elérheti Gyakran Ismételt Kérdések oldalunkat, ahol számos kérdésre választ talál.

Vagy bátran fordulhat tanácsadó kollégáinkhoz az info@jopatikus.hu e-mail címen vagy a +36 70 572 49 26-os telefonszámon! 

Tartalomhoz tartozó címkék: diéta - fogyókúra
blog comments powered by Disqus

Keresés