Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

ECOMMERCE EXPO ’19 – mentünk, láttunk, visszamennénk!

ECOMMERCE EXPO ’19 – mentünk, láttunk, visszamennénk!

Webáruház üzemeltetőként fontosnak éreztük, hogy olyan szakemberekkel és fejlesztőkkel találkozzunk, akik valóban tudják, mitől is döglik az a bizonyos légy, és - ami még fontosabb - akik nem csak a kereskedő, de a vásárló érdekeit is szem előtt tartják, és megmondják, hogy lehet vevő és eladó egyaránt elégedett. És pont erről szól az Ecommerce Expo.

Kiállítók és előadók, mi szem-szájnak ingere

Ami a kiállítókat illeti, szinte mindenki képviseltette magát, a hazai logisztikai, informatikai és hirdetési palettáról. Találkoztunk olyan „régi ismerősökkel”, mint pl Az Év Webshopja versenyt szervező Complexpress Logisztika Kft., vagy akár a cégünk termékeit is belistázó Árukereső.hu. Megnyugtató volt látni és hallani, hogy a csomagszállítás területén sikerült a – szerintünk – legjobb szolgáltatót, az MPL-t választani. A cég képviseletében Ráczné Hegedűs Klára vállalati értékesítési igazgató tartott előadást a jelenlegi és a várható trendekről, különös tekintettel a megrendelt termékek átvételi lehetőségeiről. Jó érzéssel töltött el bennünket, hogy cégünk szinte minden, a vásárlók által kedvelt áruátvételi és fizetési opcióval rendelkezik.

 

Jopatikus.hu az Ecommerce Expo 2019-en

 

Szemináriumok és előadások a netes értékesítés legjobbjaival

Több olyan kisebb előadáson is részt vettünk, ami a „hogyan tedd, amit teszel, hogy az még jobb legyen” mindenkinek (vevő és eladó) témakörben zajlott. Általában itt is azt tapasztaltuk, hogy valóban jó úton járunk, és a kölcsönös megelégedésre való törekvéseink, a webáruházunk technikai kialakítása, vagy akár az ügyfeleinkkel történő kapcsolattartás, mind-mind úgy alakul, „ahogy az a nagykönyvben meg van írva”.

Papp Gábor – The Pitch

Volt azonban egy előadó, aki külön szót érdemel. Papp Gábor online marketing és SEO szakértő, a The Pitch online marketing blog társalapítója, olyan valóban érthető és – talán nem túlzás ezt állítani – hiánypótló SEO mesterkurzust tartott az érdeklődők számára, amiben online értékesítőként eddig nemigen volt részünk, pedig idestova tíz éve foglalkozunk online értékesítéssel. Szóval, ha online marketing, SEO és webshop optimalizálás a téma, bizalommal ajánljuk mindenkinek a Papp Gábort és a The Pitch-t!

 

Papp Gábor- The Pitch

 

Szumma

A bejegyzésünk címében írt „visszamennénk” kifejezés egyáltalán nem túlzó. A fő szervező Shoprenter, az előadók és kiállítók is valóban mindent elkövettek, hogy egy tartalmas, az online értékesítők egyre bővülő táborát kielégítő rendezvényt hozzanak össze. Sokat tanultunk, és ezt a frissen szerzett tudást is a vásárlói igények jobb és jobb kielégítésére fordítjuk majd.

- jopatikus - 

Tartalomhoz tartozó címkék: rólunk - a jópatikusról
blog comments powered by Disqus

Keresés