Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

2022-ben a jopatikus.hu lesz Az Év Webshopja?

2022-ben a jopatikus.hu lesz Az Év Webshopja?

Idén 6. alkalommal indul útjára Az Év Webshopja verseny, a hazai webáruházak szakmai versenye! A jopatikus.hu webáruház több alkalommal is bekerült már a 25 legjobb - azaz a döntősök - csapatába, így idén is az elsők között igyekeztünk bebiztosítani helyünket a nevezők között.

Az Év Webshopja 2022

Nincs ezen mit szépíteni, mindenki a díjakra és elismerésekre hajt. Más-más szempontból fontosak a vásárlói és szakmai vélemények, de a az vitán felül áll, hogy fontosak. Éppen ezért igyekszünk mindent elkövetni azért, hogy 2022-ben a jopatikus.hu legyen Az év Webshopja. 

 

Íme a hivatalos kiírás

"A versenynek egy célja van, amely mégis kettős. Egyrészt, hogy hozzásegítse a webshopokat a lehető legnagyobb fejlődéshez, és másrészt pedig, hogy kiemelkedő publicitást adjon az induló áruházaknak.

Az Év Webshopja verseny minden évben Díjátadó Gálával zárul, amely igazi ékköve a megmérettetésnek. Aki már részt vett rajta, az pontosan tudja, hogy egy olyan eseményről beszélünk, amely sok szempontból kiemelkedő. A várakozások szerint az online térben a verseny minden eddiginél élesebb lesz, és az idei évben tapasztalható fokozott média érdeklődésnek is köszönhetően Az Év Webshopja 2022 versenyben is a valaha volt legnagyobb mezőny várható."

Szóval nevezzetek minél többen, győzzön a jobb webáruház! Aki pedig nem nyer, az se keseredjen el, hiszen komolyabb plusz befektetés nélkül vehetünk részt egy olyan eseményen, amiből csak tanulni lehet. ;)

- jopatikus.hu - 

Tartalomhoz tartozó címkék: rólunk - a jópatikusról
blog comments powered by Disqus

Keresés