Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Az Év Webshopja 2021 – Javában folyik a zsűrizés

Az Év Webshopja 2021 – Javában folyik a zsűrizés

Szinte tegnap kezdődött – valójában 2021. augusztus 8-ig lehetett nevezni – és lassan a hajrájába ér az idei Az Év Webshopja verseny. A szakértő zsűri egy héten belül befejezi munkáját, és 2021. szeptember 10-én kiderül, kik kerültek be a 25 legjobb hazai webáruház közé.

Szoros a verseny, mindenki Az Év Webshopja szeretne lenni

A verseny szervezői évről évre egyre nagyobb jelentkezői létszámmal szembesülnek, ami nem pusztán azt jelenti, hogy a hazai webshop tulajdonosok tudatában vannak egy ilyen megmérettetés – és a verseny végén odaítélt címek – jelentőségének, de azt is, hogy az e-kereskedelmi piac továbbra is folyamatosan bővül. Egyre több és jobb webáruház nyílik, ami a régebbi szereplőket is a folyamatos fejlődésre, megújulásra ösztönöz.

"A jopatikus.hu lett Az Év Webshopja"

Régi álmunk, hogy egyszer a fenti címet olvashassuk a hazai e-kereskedelemmel foglalkozó portálok írásaiban és persze az-ev-webshopja.hu -n. Egyelőre három, egymást követő versenyben kapott „a legjobb 25 hazai webáruház egyike” címmel büszkélkedhetünk. És büszkélkedünk is, hiszen a korábbi évek versenyzői felhozatalát és döntőseit látva, valóban komoly és ösztönző elismerésként éltük meg korábbi eredményeinket.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: rólunk - a jópatikusról
blog comments powered by Disqus

Keresés