Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

3… 2… 1… Bumm! – Az Év Webshopja 2021

3… 2… 1… Bumm! – Az Év Webshopja 2021

Eldördült a startpisztoly, megkezdődött az előregisztráció. És igen, már mi is kitöltöttük a szükséges kérdőívet. (Nem kell megijedni, mindössze 3 sor az egész.)

Az Év Webshopja nem csak egy megmérettetés

Az Év Webshopja – az esemény hivatalos leírása szerint – a hazai webáruházak szakmai versenye, ahol a „kicsik” és az „óriások” is egyenlő esélyekkel indulnak… Valójában azonban sokkal több ennél. Egy független szakmai zsűri veszi górcső alá jelentkező webáruházakat, és akár sikerül dobogós helyen végezni, akár nem, számtalan hasznos tippet, ötletet meríthetünk az értékelésekből. (A konkurens és baráti oldalakról nem is beszélve ;)

HA pedig sikerül bekerülni a legjobbak közé… Akkor jön csak az igazi móka. Egy pazar díjátadó gála során derül ki, kié lett Az Év Webáruháza.

A jopatikus.hu webáruház évről évre részt vesz az erőpróbán, és az elmúlt 3 év során sikerült bekerülnünk a 25 legjobb hazai webáruház közé. (Bizony, 3x egymás után.) És habár rendkívül büszkék vagyunk az eddigi eredményeinkre, idén újra megpróbáljuk. Talán idén még jobbak leszünk…

blog comments powered by Disqus

Keresés