Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Az Év Webshopja 2019

Az Év Webshopja 2019

Eltelt egy év, és mi nem lazsáltunk… A jól végzett munkának pedig nem maradhat el az eredménye, ezt igazolja, hogy idén (is) bekerültünk Az Év Webshopja szakmai verseny 25 legjobbja, azaz döntőse közé!

Mit kell tudni Az Év Webshopja versenyről?

„Van néhány verseny, amit évről évre megrendeznek, melyek hazai körökben már ismertek, ahol minden évben megválasztják az év valamilyen szempontból legjobbnak kikiáltott vállalkozását. Többnyire a bevétel nagysága, a népszerűségi mutatók, sokszor pedig a már meglévő nagy vásárlótábortól e-mailben bekért voksok alapján hirdetnek eredményt. Hát, ez nem tűnik sem igazságosnak, sem túl szakmai alapú döntésnek. Hogy miben más Az Év Webshopja verseny? Ezen a versenyen nem számít, hogy mikor indult az áruházad, milyen forgalmat hoz, vagy hogy mekkora a látogatottsága, esetleg mennyi rajongód van a közösségi média felületeiden… Mi azokat a webshopokat keressük, akik kiemelkedő szakmaisággal és kreativitásukkal hívják fel magukra a figyelmet.” – olvasható az esemény honlapján.

 

Az Év Webshopja verseny szakmai zsűrije

Az Év Webshopja verseny 2019-es zsűrije

 

 

És hogy kié lesz Az Év Webshopja díj?

Nos ez hamarosan kiderül, ugyanis a 25 döntőst, köztük a jopatikus.hu webáruház képviselőit (De jó ezt így leírni… ) is, egy valóban színvonalas és exkluzív díjátadó ceremónián látják vendégül a szervezők, a Spoon The Boat Restaurants-ban. Esélylatolgatásra nem vállalkoznék, mert ahogy a klasszikus is mondja: A zsűri most is nehéz helyzetben volt. Idén nem „csak” új jelentkezők mérettették meg magukat, de a 25 legjobb között van például a tavalyi győztes szerszamkell.hu is, vagy, hogy a „nagyobb halak” közül  is említsünk egyet, a dm.hu. A helyzet tehát adott, és e hét pénteken (október 27.) kiderül, hogy kié lett 2019-ben Az Év Webshopja.

Tartalomhoz tartozó címkék: rólunk - a jópatikusról
blog comments powered by Disqus

Keresés